StoryEditor

Fun rádio staví na overené programy. Vracajú sa aj legendárne Fun news

30.09.2015, 17:32
Vysielacia štruktúra Fun rádia sa od zajtra mení. Vracajú sa Fun news, Stará natoč gramofón pribudnú hity 90. rokov či Deň na želanie.

Do terajšieho programu Fun rádia pribudne viacero overených programových prvkov, rádio zároveň bude hrať viac hitov 90. rokov. Podľa informácií stanice v rannej šou Juniora a Marcela pôjdu po novom Fun news, ktoré podajú aktuality uvoľnenejšou formou.

Večery naopak s poslucháčmi strávi Julo alias Python, ktorý je opäť Fun rádio s legendárnym programom - Stará natoč gramofón.

Prinášame väčšiu hudobnú rozmanitosť, vracajú sa k nám ďalší top moderátori, rozširujeme ponuku programov...u poslucháčov chceme opäť vyvolať eufóriu a emócie podobné tým z narodeninového vysielania. Veríme, že týmito programovými zmenami si získame aj nových či tých poslucháčov, ktorí kedysi počúvali Fun rádio,“ povedal o novej vysielacej štruktúre programový riaditeľ Fun rádia, Rastislav Dutka.

V programe sa objaví aj Powerplay, ktorý poslucháčom predstaví budúci hit éteru.

Zmeny sa týkajú aj víkendu, kde pribudnú dve moderované relácie. V sobotu si poslucháči opäť môžu z éteru Fun rádia vypočuť to najlepšie zo slovenskej a českej hudobnej scény v relácii Fun in Czechoslovakia s Kavou a nedeľné dopoludnie zastreší Šarkan v jeho Nedeľnej Talkshow.

 

Novú vysielaciu štruktúru Fun rádia sprevádza kampaň, ktorá predstavuje zmeny vo vysielaní. Nasadená bude primárne v online prostredí. Novinkou je, že prvýkrát v histórii pôjde primárne o online kampaň, keďže spoty budú nasadené len do webového prostredia. Okrem spotu nasadí Fun rádio aj printové vizuály, aktivity na sociálnych sieťach a self-promo vo svojom vysielaní. Spoty vznikli v spolupráci s agentúrou Zaraguza.

 

Vizitka kampane

Kreatívna agentúra: ZARAGUZA

Creative Director: Michal Pastier, Igor Majkút

Copywriter: Michal Pastier

Art Director: Igor Majkút

Account: Ivana Hricová

Réžia TV spotu: Juraj Štepka

Produkcia: Fantomas Production

 

 

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 09:56