Adela Banášova
StoryEditor

Fun rádio naznačuje odchod Adely Banášovej

17.08.2013, 16:21
Adela Banášová mizne z programu. Fun rádio už zadávateľom reklamy avizuje rannú šou s inými moderátormi.

Adela Banášová od jesene pravdepodobne nebude hlasom Fun rádia a jeho rannej šou. Naznačuje to samotné rádio, ktoré už túto informáciu zverejnilo pre zadávateľov reklamy.

Ako vyplýva z cenníka reklamy, od 2. septembra bude mať Fun rádio novú Rannú šou. Majú ju moderovať Milan "Junior" Zimnýkoval a Marcel Forgáč - teda dvojica známa z popoludňajšieho vysielania. Od septembra má Fun rádio podľa cenníka spustiť Rannú šou s Juniorom a Marcelom. Doterajší hlas ranného vysielania Matej "Sajfa" Cifra dostane popoludňajšie vysielanie. Jeho kolegyňa z rannej šou Adela Banášová v jesennom programe Fun rádia nefiguruje vôbec.

Nová denná štruktúra Fun rádia od 2. septembra
(zdroj: cenník pre zadávateľov reklamy)

Ráno: Ranná šou s Juniorom a Marcelom
Poludnie: Denné vysielanie
Popoludnie: Popoludnie so Sajfom

Banášová je "hlasom" Fun rádia od roku 1999 a bola tvárou viacerých kampaní tejto stanice vrátane tej poslednej. Prešla rôznymi reláciami, aktuálne jej patrí Ranná šou s Adelou a Sajfom, ktorá cieli najmä na mladších poslucháčov a na Facebooku má vyše 220 tisíc fanúšikov. Samotná Adela počas svojej kariéry nepracovala v žiadnom inom rádiu, venovala sa televíznym projektom, z ktorých najsledovanejším bola SuperStar. Okrem iného moderovala Let’s Dance a bola porotkyňou v Slovensko má talent a Talentmanii, naposledy bola na Jednotke v šou Milujem Slovensko.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 16:47