StoryEditor

HNonline.sk opäť láme rekordy čítanosti

02.10.2015, 19:50

Spravodajský portál vydavateľstva Mafra Slovakia má za sebou rekordný september. Za mesiac prekročil HNonline.sk prvýkrát hranicu 14 miliónov zobrazení. "V rámci vydavateľstva sme naštartovali v posledných mesiacoch nové projekty, ktoré nám pomáhajú v prirodzenom raste. HNtelevízia atakuje hranicu 100-tisíc návštevníkov za mesiac len na desktopových zariadeniach. Je to skvelé číslo, ktoré však chceme ďalej zvyšovať," hovorí riaditeľka digitálnych médií Andrea Szőcsová. HNtelevíziu okrem desktopových zariadení navštívilo 24-tisíc ľudí cez mobilné zariadenia.

HNonline.sk v septembri navštívilo 638-tisíc reálnych používateľov na desktopových zariadeniach a 218 používateľov cez mobilné zariadenia. Mafra Slovakia ako vydavateľ, pod ktorého patrí web HNonline.sk, dosiahol v rámci auditovaných čísel v AIMmonitor viac ako 795-tisíc reálnych užívateľov na desktopových zariadeniach a viac ako 245-tisíc používateľov na mobilných zariadeniach.

V porovnaní s minulým rokom dosiahol portál HNonline.sk vyše 40-percentný rast pageviews. "HNonline.sk je najsilnejšia značka vydavateľstva v online prostredí. O tento výsledok sa postaral najmä tím ľudí, ktorí na obsahu pracuje. Dôkazom je pre nás najmä priazeň návštevníkov, za ktorú im ďakujeme," komentuje výsledok šéfredaktor HNonline a online projektov Ladislav Kováč.

HNonline.sk týmto výsledkom potvrdzuje rastúci trend a prekonáva tento rok už niekoľkýkrát svoje historické maximá. "Pod výsledky sa podpísala kombinácia kvalitného a aktuálneho spravodajstva a lifestyleového obsahu spolu s posilnením návštevnosti zo sociálnych sietí," uzatvára šéfeditor HNonline.sk Peter Blaško.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 11:23