Redakcia Hospodárskych novín. Foto: Peter MayerPeter Mayer
StoryEditor

Hospodárske noviny posilní dvojica novinárov

13.05.2015, 16:05
Od júla 2015 posilní redakciu HN dvojica skúsených novinárov. Do vydavateľstva MAFRA Slovakia nastúpia Ľubomír Šulko a Jana Tutková.

Od 1. júla 2015 posilní redakciu Hospodárskych novín dvojica skúsených novinárov. Do vydavateľstva MAFRA Slovakia nastúpia Ľubomír Šulko a Jana Tutková, obaja prichádzajú z vydavateľstva Spoločnosť 7 Plus.

Ľubomír Šulko pracoval v denníku Plus Jeden deň ako zástupca šéfredaktora, pred pôsobením vo Vydavateľstve 7 Plus pracoval pre Ringier Axel Springer. V Hospodárskych novinách bude zodpovedať za domáce spravodajstvo denníka. Jana Tutková bola doteraz vedúcou zahraničného oddelenia denníka Plus jeden deň a zahraničnému spravodajstvu sa bude venovať aj v HN.

„Ide o dôležité nové posily Hospodárskych novín a verím, že aj vďaka nim budú HN robiť ešte kvalitnejšie spravodajstvo ako doteraz,“ povedala šéfredaktorka HN Marcela Šimková. „Týmito menami však posilňovanie HN nekončí. V najbližšej dobe by sa mala redakcia rozšíriť o ďalšie kvalitné mená z novinárskej brandže,“ dodal Šimková.

Hospodárske noviny sú v roku 2015 jediným denníkom s medziročným nárastom predaja, auditovaným v ABC SR. Medziročný nárast reportovali v každom z prvých troch mesiacov roka.

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

Zdroj: MAFRA Slovakia

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. jún 2024 07:49