StoryEditor

Jeseň na vlnách rádia Europa2

16.08.2012, 17:15

Europa2 sľubuje do novej obchodnej sezóny ďalšiu vlnu B2B kampane, sezónne ponuky i novinky v programe.

Pýtali sme sa zástupcov slovenských rádií, aké novinky chystajú do novej sezóny v rámci ich obchodných i programových plánov. Ako prvé prinášame odpovede rádia Europa2.

 

Ceny sa do konca roku nezmenia

„Cenníky budeme meniť najskôr od januára 2013, ale vzhľadom na zvyšujúcu sa počúvanosť tento krok určite zrealizujeme,“ avizuje Denis Roman, obchodný riaditeľ rádia.

Čo sa teda jesene týka, bude Europa2 podľa jeho slov pravdepodobne pokračovať ďalšou vlnou B2B kampane. „Pripravujeme otvorenie ďalších regionálnych zastúpení, klienti môžu rátať s ďalšími sezónnymi ponukami a na záver roka pripravíme v spolupráci s programom „tradičnú“ vianočnú súťaž,“ dopĺňa Denis Roman.

 

Nové hlasy a víkendový program

„Kozmetickými úpravami prejdú všetky relácie, ale pôjde skôr len o drobné doladenie,“ hovorí Juraj Volentics, programový riaditeľ rádia a pokračuje: „Od septembra sa budú poslucháči stretávať vo vysielaní s ďalšími novými hlasmi a zmenou prejde aj víkendové vysielanie, kde pridáme jeden programový blok a pôjdeme modelom troch štvorhodinových blokov.“

 

Urban music každý týždeň

Novinkou je aj relácia Mixxer, venovaná urban music, ktorú Europa2 vysielala pilotne počas leta v dvojtýždňovom intervale. Od septembra bude relácia vysielaná v týždňovom cykle. „Vycítili sme, že medzi mladými ľuďmi je táto komunita veľmi silná a sme radi, že im môžeme priniesť špecializovanú reláciu v spolupráci so slovenskou špičkou – Romanom Zamožným a Billy Hollywoodom. Vysielací čas bude každý štvrtok od 20:00 do 22:00,“ objasňuje programový riaditeľ stanice.

 

Pribudne webový archív

Zaujímavé novinky pribudnú aj na webe Europa2.sk: „Od septembra vstupujeme do spolupráce s portálom refresher.sk, z ktorého budeme čerpať informácie zo showbiznisu, hudobného sveta, módy, trendov atď. Poslucháčom budeme tiež prinášať reprízy ich obľúbených relácií. Chystáme aj zaujímavé jesenné koncepty. Nebudeme ale predbiehať udalosti a necháme si to ako prekvapenie,“ uzatvára Juraj Volentics.

Zdroj: Miroslava Klempová

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 14:34