Dušan Cinkota
StoryEditor

Joj dnes ukončí Dr. Emu a skúsi špeciál o osude celebrít

30.10.2014, 15:23
Spoveď Dušana Cinkotu z väzenia odštatuje na Joj sériu špeciálov, televízia chystá aj ďalšie.

Televíziu Joj dnes čakajú dva programové kroky.

Prvým je koniec seriálu Dr. Ema. Stanica odvysiela dve posledné časti za sebou medzi 22:40 a 1:05 v noci. Seriál sa tak skončí po desiatich epizódach. Pôvodne pred jeho štartom sa spomínalo číslo 14, podľa Joj však ide o plánovaný koniec, nedošlo k zníženiu objednávky. Pôjde o definitívny koniec Dr. Emy.

Druhou novinkou budú špeciály. Joj už dnes v lukratívnom programovom okne - o 21:40 po Paneláku - skúsi publicistiku. Dnes odvysiela Spoveď Dušana Cinkotu spoza mreží. "Niektoré osobnosti slovenského šoubiznisu prežili v živote hraničné situácie, o ktorých je veľmi ťažké hovoriť. Publicistický cyklus Spoveď prináša pohľad na tieto zlomové životné príbehy," uvádza stanica v anotácii.

Neskôr svoj príbeh povedia Andy Hryc (vo štvrtok 13. novembra) a Štefan Skrúcaný (zatiaľ nie je v programe). TV Joj Stratégiám potvrdila, že v podobných špeciáloch chce pokračovať.

Za novinkou stojí spoločnosť DNA production (Mesto tieňov, Odsúdené, Dr. Ludsky, Dr. Dokonalý, Vdova), režíroval ju Peter Bebjak a producentom je Rasťo Šesták.

http://youtu.be/zRqmB3gIn9E

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 23:56