Patrik Vyskočil v seriáli Klan
StoryEditor

Joj škrtá seriál Klan (aktualizované)

04.09.2013, 14:28
Už dnes pôjde namiesto pôvodne plánovaného seriálu premiérová Súdna sieň. Klan sa vráti v roku 2014.

Televízia Joj robí programové zmeny. Zo štruktúry odstráni seriál Klan a do jeho vysielacieho času cez pracovné dni o 17:50 vráti Súdnu sieň s premiérovými časťami. Stane sa tak už dnes.

Seriál Klan išiel zatiaľ iba trikrát: štartoval v nedeľu večer špeciálnym rozšíreným pilotom, potom sa presunul do podvečerného slotu. Jeho výkony v skupine 12-54 boli pod aktuálnymi priemermi televízie Joj. Náhradný vysielací čas pre Klan zatiaľ stanica neohlásila.

"Výsledky sledovanosti poukázali na nesplnené divácke očakávania, preto sme sa rozhodli vysielanie seriálu prerušiť. Vzhľadom na to, že sme presvedčení, že seriál Klan má potenciál, aby zaujal slovenské televízne publikum, podrobíme doteraz nakrútené časti fokusovej analýze a ďalší postup pri adaptácii scenára a produkcii seriálu budeme konzultovať s držiteľmi licencie tak, aby sme seriál mohli čo najviac prispôsobiť reáliám slovenského televízneho trhu. Nakrúcanie Klanu bude po spomínaných zmenách pokračovať a na obrazovky ho uvedieme v roku 2014," uvádza televízia na svojom webe.

Joj okrem toho mení aj sobotný prime-time. Už najbližšiu sobotu 7. septembra pôjde o 20:20 film Kuriér 2 (Transporter 2). Pôvodne plánovaní VyVolení - Dom snov - Rozhodnutie sa presunú na 22:15.

Prečítajte si tiež: Panelák sa vracia na 20. hodinu

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 07:19