Pavel Bruchala, Dobré ráno. Foto: TV JojTV Joj
StoryEditor

Joj zverejnila, kedy spustí novú reláciu Dobré ráno

22.04.2014, 09:33
Novinka TV Joj má známy termín štartu aj nasadenie. Dostane tiež reprízu na Plus. Vieme viac.

Nová ranná relácia televízie Joj Dobré ráno už má potvrdený termín štartu. Bude to v pondelok 5. mája, ako vyplýva v programových plánov stanice.

Dobrá ráno sa bude vysielať každý pracovný deň naživo od 5:55 do 8:00. To znamená, že odštartuje o 5 minút skôr ako Teleráno na Markíze a takmer úplne sa s ním prekryje. Markizácke Teleráno totiž chodí od 6. hodiny do 8:30.

Dobré ráno dostane aj reprízu: hneď po skončení živého prenosu na Joj od 8. hodiny pôjde repríza na sesterskej stanici Plus.

"Aktuálne počasie, životný štýl, rady odborníkov, horúce témy, čerstvé správy, vzácni hostia," hovorí Joj v upútavke, ktorú oddnes nasadila do vysielania začiatkom mesiaca. Ranný magazín Joj nahradí v programe reprízy spravodajstva a publicistiky z predošlého dňa (Krimi, Veľké Noviny TV Joj, Top Star). Tvárami relácie budú moderátori Lenka Čviriková-Hriadeľová, Pavel Bruchala, Milan "Mimo" Ambróz a Kristína Guštafíková. Súčasťou tímu ranného magazínu budú aj spravodajcovia, ktorí budú sedieť po celý čas v štúdiu spolu s moderátormi a dvakrát za hodinu prinášať čerstvé informácie. Kreatívnou producentkou je Erika Kresťanková. Prečítajte si viac o Dobrom ráne, pozrite si fotografie a upútavku.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 16:13