Katarína Brychtová, Nečakané stretnutia
StoryEditor

Katarína Brychtová nakrúca novú šou Nečakané stretnutia (video)

22.12.2014, 07:00
Pošta pre teba končí, od 3. januára ju na Jednotke nahradia Nečakané stretnutia.

Slovenská moderátorka Katarína Brychtov nakrúca novú šou s názvom Nečakané stretnutia, ktorú RTVS predstaví divákom a diváčkam už 3. januára 2015. Hoci ide o nový formát, podľa zástupcov RTVS bude nadväzovať na reláciu Pošta pre teba, ktorej poslednú časť odvysielali v sobotu 20. decembra.

„Základný rozdiel je ten, že zatiaľ čo v Pošte pre teba som moderovala v štúdiu, teraz sa to bude odohrávať vonku - iba v exteriéroch. Žiadne štúdio nebude. Zrušil sa aj poštár. Je to síce oveľa náročnejšie a prácnejšie aj pre štáb, ale myslím si, že pre diváka zaujímavejšie. Môžeme navštíviť ľudí, ktorí by sa do štúdia nikdy nemohli dostaviť. Chorých, starých alebo takých, čo žijú v zahraničí,“ povedala pre portál Topky.sk 47-ročná Brychtová. 

„Jedenásť rokov bola Pošta pre teba mojou súčasťou, ale ideme ďalej. Na nostalgiu nie je čas. Možno aj preto, že mám pocit, že v tom istom pokračujeme ďalej. Ostáva mi asi už iba poďakovať sa divákom za vernosť a štábu za skvelú spoluprácu,“ dodala moderátorka, ktorá počas nakrúcania nového projektu už zavítala napríklad do Karlových Varov, Neapola či Prahy. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.topky.sk.

 

O čom sú Nečakané stretnutia
(zdroj: anotácia RTVS)

Nečakané stretnutia ako emotívne príbehy ľudí priamo tam kde žijú.

Premiéra: sobota 3. januára 2015, 20:20-21:10

Nečakané stretnutia prinesú emotívne príbehy a prekvapivé momenty ľudí priamo tam kde žijú. Medziľudské vzťahy sú najdôležitejšou súčasťou našich životov. Ale veľakrát stačí málo a dovtedy pevné puto sa ľahko pretrhne. A hoci sa snažíme žiť ako predtým, táto strata nás kdesi v hĺbke duše stále trápi. Žijeme svoje životy a zabúdame, že je v našich silách napraviť to, čo sa raz pokazilo. V dnešnej rýchlej dobe ľudia nemajú čas sa zastaviť a nájsť toho, koho dávno alebo nikdy nevideli, prípadne osobu, ktorej by sa chceli ospravedlniť, alebo vyjadriť vďaku. Nie je ľahké podujať sa sám na takúto ťažkú cestu s neistým koncom, keď nevieme ako bude naša snaha prijatá. V Nečakaných stretnutiach Katka Brychtová príde k ľuďom priamo tam, kde žijú a vypočuje si ich životný príbeh. Spoločne sa potom vydajú na cesty a pokúsia sa nájsť človeka s ktorým sa chcú stretnúť a na ktorom im záleží a je pre ich život dôležitý.

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

http://youtu.be/Bx99bOODPZ8

Zdroj: SITA

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 21:48