Slovenský tenista Martin Kližan. Snímka: TASR/M. BaumannTASR/M. Baumann
StoryEditor

Kližan ostro kritizoval RTVS: Nemôžeme za to, tvrdí televízia

21.09.2015, 15:13
Najlepší slovenský tenista Martin Kližan ostro kritizuje RTVS.

Najlepší slovenský tenista Martin Kližan na svojom profile na sociálnej sieti ostro kritizoval televíziu RTVS. Dôvodom bol fakt, že RTVS v nedeľu v súboji o postup do svetovej skupiny Davisovho pohára proti Poľsku ukončila priamy prenos a začala vysielať šláger futbalovej ligy medzi Slovanom a Trenčínom.

Uprednostniť Fortuna ligu, ktorá s reprezentáciou nemá nič spoločné, pred „kvalifikáciou,, majstrovstiev sveta ( Davis cup play-offs) to chce uz naozaj veľké srdce pre národný zápas. Tak však hlavne, že ste si za to nahrabali! RTVS obrovský palec dole!!!,“ napísal Kližan. 

Na druhý deň sa okamžite televízia voči jeho statusu ohradila. Vo vyhlásení vysvetlila dôvody, prečo ukončili vysielanie tenisového zápasu.

Sme presvedčení, že RTVS počas víkendu priniesla vo svojom vysielaní všetky dôležité športové momenty, dodržala svoje zmluvné záväzky a aj naďalej trváme na tom, že RTVS bola, je a chce byť pri všetkých významných úspechoch slovenského športu. Pripomíname, že play-off Davis Cupu sme vysielali od piatka do nedele na Dvojke a na treťom online streame na webe www.rtvs.sk, ktorý bol vytvorený špeciálne pre tento účel,“ píše sa vo vyhlásení RTVS.

 

Chcel by som sa opytat toho, kto ma na zodpovednosti udavanie programov v nasej RTVS pripominam STATNEJ televizii....

Posted by Martin Kližan on Sunday, 20 September 2015

 

Zdroj: hnonline.sk

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 05:49