Ty schudni a ty priber! (Supersize vs. Superskinny)
StoryEditor

Kompletný program televízie WAU: Toto ponúkne nová stanica

26.03.2013, 12:36
Nákupné maniačky, Páli jej to!, S Luciou v kuchyni, chudnutie či plastická chirurgia. Prinášame prehľad relácií, šou a seriálov televízie WAU.

Nový televízny kanál WAU odhaľuje svoj program. Ako vyplýva z brožúry zaslanej obchodným partnerom, ponúkne nielen zahraničné akvizície, ale tiež niekoľko titulov vlastnej tvorby. Bude medzi nimi lifestylová šou Nákupné maniačky, ktorú napríklad lokalizovali v Nemecku, alebo ženská verzia jojkárskeho kvízu Páli jej to!

Stratégie prinášajú kompletný prehľad programov, ktoré sa objavia vo vysielaní WAU:

 

Premiérová pôvodná tvorba WAU

Nákupné maniačky. Nastylovať sa za 4 hodiny a 500 eur dokážu len nákupné maniačky. Zdanlivo ľahkú úlohu však môže skomplikovať presne zadaná téma. Súťažiť bude 5 dievčat každý pracovný deň. Kým jedna nakupuje, ostatné dievčatá hodnotia nielen jej bývanie a šatník bez jej prítomnosti, ale bodujú aj výsledok stylingu. S komentárom skúseného stylistu len jedna z piatich môže byť v týždni pravá nákupná maniačka.

Páli jej to! Prvá kvíz show len pre dámy. Jeden charizmatický muž a desiatky šarmantných žien. Thomas Kamenár spolu s dámskym publikom privíta v novej ženskej adaptácií pôvodného formátu Páli vám to! vždy tri hráčky, z ktorých dve menej úspešné súperky umožnia jedinej súťažiacej hrať vo finále o zaujímavú finančnú výhru. Dámy sa však nemusia obávať, súťažné slová budú reflektovať na ženské témy.

S Luciou v kuchyni. Slovenská Nigella varí jedlá, ktoré si zamilujete. Jedlá jednoduché, aj zložité, ale všetky pripravené so šarmom jej vlastným vám podáva vo svojej kuchyni, spolu s príbehmi z jej života.

Deň a Noc Predpremiéry o 4 hodiny skôr na WAU

 

Pôvodná publicistika WAU

TOP Star. Top star, spravodajstvo zo sveta showbizu, sa bude objavovať exkluzívne už len na novej ženskej stanici Wau. Nový moderátor, nové témy, nový imidž relácie v dennej periodicite budú oslovovať nielen ženské publikum, ale všetkých, ktorí chcú byť detailne a včas informovaní o tom, čo sa deje vo svete celebrít. Reportáže zo Slovenska a zo zahraničia prinášajú zábavu a mapujú súčasné lifestylové trendy.

Supermama. Ak sa stretnú dve mamičky, vždy je téma na pretras. Supermama je talkshow s nekonečným množstvom tém, plná emócií, talkshow pestrá, vážna, niekedy veselá alebo aj smutná, avšak vždy reflektujúca skutočnosť. Supermama je talkshow o matkách nielen pre matky! Od 16. apríla sa zmení vysielací čas a stanica. Supermama na WAU sa bude vysielať každý utorok, stredu, štvrtok a piatok od 11:00 naživo! Raz týždenne, vždy v pondelok o 11:00, sa stretneme so špeciálnym vydaním Supermamy na TV Joj.

 

Reprízová slovenská tvorba: Keby bolo keby, Odsúdené

 

Premiérové hrané akvizičné seriály

Lena – moja láska. Lena – moja láska je 180-dielna nemecká telenovela s Jessicou Ginkelovou a Maxom Albertim v hlavných úlohách. Je voľnou adaptáciou argentínskej telenovely Don Juan y su bella dama (Don Juan a jeho kráska), ktorú vytvorili Claudio Villarruel a Bernarda Llorenteová. Medzinárodnej produkcie sa chopila produkčná spoločnosť Endemol a prvá epizóda mala premiéru v septembri 2010.

 

Akvizičné filmy: Nora Roberts: Vražedná nevinnosť (Nora Robert's Carnal Innocence), Zmiznutie v Mexiku (The Mule / Border Run), Jeden deň (One Day), Materské galeje (Motherhood), Amélia (Amelia)

 

Akvizičné lifestylové šou

Pekelná výzva (Pekelní výzva). Zábavno-súťažná show, kde súťažiaci odpovedajú na pomerne ľahké otázky obľúbenej moderátorky Ivy Pazderkovej. Súťažiaci sú počas svojich odpovedí vystavení nezvyčajnému stresu a ustavičnému vyrušovaniu. Sústrediť sa a správne zodpovedať aj tú najtriviálnejšiu otázku je náročné. Netreba sa čudovať, veď k rušiacim elementom patria elektrické šoky, hlasovacie tlačidlo obklopené kaktusmi, ktoré treba trafiť so zaviazanými očami, prst v pasci na myši, zásah paintballovou puškou, uhýbanie sa wrestlerovi či šteklenie. Do každej súťaže vstupuje päť súťažiacich, víťazom sa však stane iba jeden z nich. Ani po zdolaní všetkých kôl, v ktorých postupne „odpadnú“ štyria súťažiaci, nemá víťaz zaručenú výhru. V poslednom, šiestom kole môže vyhrať 5 x 20-tisíc českých korún, ak zodpovie správne na posledných päť otázok. Za každú nesprávnu odpoveď stráca jeden balíček peňazí.

Bábätká (Birth Stories). Dokumentárny seriál sleduje príbehy žien, ktoré prežívajú najväčšiu životnú zmenu – narodenie dieťaťa. Seriál prináša príbehy jedenástich žien, ktoré čelia zmenám v tehotenstve, intenzitu pôrodu a realitu, ktorú do ich rodiny priniesol príchod nového človiečika. Tieto zmeny sa netýkajú len ich samých, ale aj ich najbližších. Prinášajú nové skúsenosti, napriek tomu, že viaceré z nich už deti majú. Rozhodnutie mať dieťa je pre viaceré z nich uváženým krokom a veria, že sú pripravené na každý problém. Aj tak je však každé tehotenstvo a pôrod niečím novým a neopakovateľným.

Kardashianky a ich rodina (Keeping Up with the Kardashians). Kto aspoň raz v živote nebol voajerom, klame. Pohľad do života amerických prominentov. V reality show Ryana Seacresta a Eliota Goldberga sa diváci zoznámia so životom rodiny Kardashianovcov a Jennerovcov. Rodinný klan vedie matka rodu Kris Jennerová a jej manžel, zlatý medailista v desaťboji na LOH v Montreale Bruce Jenner. Hlavnou hviezdou je však najlepšie zarábajúca hviezda reality show roku 2010, televízna osobnosť, modelka a obchodníčka Kim Kardashianová, dcéra zosnulého advokáta Roberta Kardashiana (obhajca O. J. Simpsona). Nechýbajú ani jej krásne sestry Kourtney a Khloé, mladší brat Rob a nevlastné sestry, modelky Kendal a Kylie Jennerové. V roku 2012 dostala Kim Kardashianová cenu People's Choice Award ako najobľúbenejšia televízna hviezda. Okrem toho má reality show ďalších 6 cien a nominácií.

Naša svadba (Whose Wedding is it Anyway?). Americká reality show spoločnosti Style Network sa po prvý raz predstavila divákom roku 2003 a vysiela sa dodnes. V každej epizóde sleduje dva páry z rôznych kútov USA, ktoré sa pripravujú na jednu z najdôležitejších udalostí svojho života – na svadbu.

Extrémne premeny: Nevesty (Bulging Brides). „Extrémne premeny – Nevesty“ je akčná reality show, ktorá zaznamenáva boj každej nevesty o centimetre a kilogramy, aby bola vo svojich vysnívaných svadobných šatách skutočne tip-top.

Prerobíme rodičovský dom (My Parent's House). Dynamická reality show zábavným spôsobom sleduje návrat detí do rodičovského domu, kde zmenia od podlahy jednu z izieb.

Ty schudni a ty priber! (Supersize vs. Superskinny). Dokumentárny seriál, ktorý predstavuje dva extrémy v stravovaní – jeden z účinkujúcich je extrémne chudý a druhý zase mimoriadne obézny. Obaja dostanú presný návod, ako by mali zmeniť spôsob stravovania a životného štýlu.

Plastický chirurg z Beverly Hills (Dr. 90210). Reality show o plastickej chirurgii a jej výsledkoch. Plastickí chirurgovia na bohatom predmestí Beverly Hills v Los Angeles nemajú núdzu o zákazníkov. Tvorcovia sledujú prácu chirurgov, ktorých jediným cieľom je vylepšiť vzhľad svojich márnivých zákazníčok či zákazníkov, odstrániť „chybičky“ na kráse, ubrať na veku (či na proporciách), ale nechýbajú ani záznamy operácií, ktoré sú pre pacientov skutočne nevyhnutné. Televízny divák na záver epizódy môže posúdiťkonečný výsledok, ale v porovnaní s inými obdobnými seriálmi, sa dozvie viac tak o profesijnom, ako aj o súkromnom živote jednotlivých lekárov vystupujúcich v show.

Najlepší vizážisti (Jerseylicious). Seriál je pohľadom dovnútra salóna Gatsby, kde stylisti a vizážisti vytvárajú nový vzhľad a výzor svojich zákazníkov, čo sa často nezaobíde bez množstva menších či väčších dramatických situácií.

Jedlo, čo ťa žerie (What's Eating You). Entertainment Television s nevídanou otvorenosťou odhaľuje zložitý a často nepochopiteľný svet ľudí trpiacich poruchami príjmu potravy.

Najšpinavšie domácnosti (Clean House). Premena neporiadnej a zbytočnými vecami preplnenej domácnosti za jeden týždeň je inšpiráciou pre všetkých, ktorým sa zdá, že sa už do svojho domu či bytu nezmestia.

Skutočné paničky z Beverly Hills (The Real Housewives of Beverly Hills). Reality show sleduje život relatívne bohatých a zabezpečených žien z predmestských či mestských domácností niekoľkých amerických miest, ktorý nie je vždy taký ľahký, ako sa na prvý pohľad zdá.

Áno, šéfe! USA (Kitchen Nightmares). Hviezdny britský šéfkuchár Gordon Ramsay sa snaží zachrániť krachujúce reštaurácie, ktoré ho požiadajú o pomoc. Dokáže ich ozdraviť, aby sa vrátili na výslnie?

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
09. máj 2024 03:00