Chlapi neplačú
StoryEditor

Markíza mení názov seriálu V dobrom aj v zlom. Pôjde ako Chlapi neplačú

15.08.2013, 10:42
Chlapi neplačú - tak sa bude definitívne volať seriál s Alexandrom Bártom a Tomášom Maštalírom. Ochrannú známku na názov V dobrom aj v zlom si totiž zaregistrovala Joj.

Televízia Markíza mení názov svojho nového jesenného seriálu. Pôvodne sa mal volať V dobrom aj v zlom, napokon sa do vysielania dostane ako Chlapi neplačú. Potvrdila to pre Stratégie.

Dôvodom je, že Markíza nevlastní ochrannú známku "V dobrom aj v zlom" - tú si totiž ešte koncom júna dala zaregistrovať Joj. "K pohnútkam konania konkurencie sa nebudeme vyjadrovať. Vzniknutá situácia nám spôsobila menšiu komplikáciu, rozhodne nie však neriešiteľnú," uvádza v stanovisku Markíza. Pri tvorbe nového názvu vychádzala televízia z toho, čo bolo predtým v hre: "Tento názov patril do užšieho výberu pôvodných návrhov," hovorí o Chlapi neplačú.

V kampani, ktorá už prebieha, bude pracovať primárne s novým názvom, nevzdá sa však ani toho pôvodného. "“V dobrom aj v zlom” sa aj naďalej bude v textovej podobe objavovať v kampani, ktorá pokračuje podľa pôvodného plánu ďalej."

Všetko o seriáli Chlapi neplačú:

Markíza spustila vo vysielaní kampaň na svoj nový seriál približne pred týždňom. Na obrazovky sa má podľa Nového Času dostať v auguste.

Chlapi neplačú bude príbehom "komplikovanej lásky a dvoch príliš rozdielnych bratov", ktorých stvárnia herci Tomáš Maštalír a Alexander Bárta. Pozrite si zoznam hlavných hercov a tvorcov.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 14:11