Jan Révai, Judit Bardos a Alexander Bárta v seriáli Doktori
StoryEditor

Markíza prinesie nový slovenský seriál Doktori. Termín je známy

26.09.2014, 08:43
Nový seriál Doktori už pozná dátum štartu. Divákov čakajú uzavreté epizódy a herci ako Alexander Bárta či Judit Bárdos.

Televízia Markíza začne vysielať nový slovenský seriál Doktori. Ako vyplýva z programových plánov, štartuje 17. októbra.

Doktori sa budú vysielať vždy v piatok o 20:30. Ich dĺžka bude dlhšia než pri Búrlivom víne: aj s reklamami potrvajú až do 22. hodiny. Po nich ponúkne stanica akvizície, prvou bude snímka Unesené (Prisoners).

Znamená to, že Farma - Duel dostane nový vysielací deň. Od 18. októbra pôjde po novom v sobotu večer o 20:30. Minulý týždeň mala dobré výsledky: 301 tisíc divákov v 12-54, rating 9,3 % a share 28,2 %. Staničný nadpriemer priniesol aj sobotný film Smrtonosná pomsta (The Cold Light of Day, 289 tisíc v 12-54, rating 8,9 %, share 27,4 %).

Doktori sú desaťedielny seriál z lekárskeho prostredia. Stanica ich promuje cez slogan "srdcu nerozkážeš". "Seriál Doktori sa bude odohrávať v prostredí špičkového kardiocentra," uvádza v prezentácii pre inzerentov. Markíza si pochvaľuje herecké obsadenie, tvorcov a "vygradované príbehy o živote a smrti, o láske".

Seriál má aj web srdcunerozkazes.markiza.sk. Odštartovala k nemu i súťaž - televízia chce poznať životné príbehy divákov.

Seriál sa bude vysielať vo vysokom rozlíšení (HD).

O čom sú Doktori

Doktori budú pozostávať zo série uzavretých epizód, ktorými sa na pozadí kardiologických príhod a ochorení pacientov bude prelínať príbeh dvoch hlavných postáv – kardiologičky Kláry a kardiochirurga Tomáša. Ona by rada liečila a opatrovala, on by najradšej do všetkého rezal a prešíval. Nespája ich nič, okrem napätia a vzájomnej nevraživosti. Nebolo to vždy tak: Tomáš a Klára, boli ako študenti milencami...

Vysielanie: od 17. októbra v piatok o 20:30

Počet epizód: 10

Herci: Alexander Bárta, Judit Bárdos, Jan Révai

http://youtu.be/J0IQNqNR-70

http://youtu.be/QevRiPqIurQ

http://youtu.be/YRRUsxYc5J0

http://youtu.be/y2z_Eg5oo_Y

http://youtu.be/13iGDKMiwZM

http://youtu.be/FExu9r3-Jws

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 12:54