Simpsonovci (The Simpsons)
StoryEditor

Miliardár z Tesla Motors si zahrá v Simponovcoch. Budú ho chcieť zabiť

01.08.2014, 14:57
Elon Musk sa objaví v animovanom seriáli, pokúsia sa ho zabiť a odhaliť jeho tajné heslo.

Elon Musk je miliardár, inovátor... a najnovšie aj dabingový herec. Tvorcovia seriálu Simpsonovci (The Simpsons) oznámili, že Musk sa objaví ako špeciálny hosť v najnovšej sérii. Informuje Bloomberg.

Musk postavičku sám nadabude. V animovanom seriáli sa Musk dostane do konfliktu s majiteľom springfieldskej elektrárne pánom Burnsom. "Burns sa ho pokúsi zabiť," uviedol na twitteri producent Simpsonovcov Al Jean. Okrem toho majú odhaliť Muskovo tajné heslo.

Zatiaľ nie je známe, ako bude Elon Musk v Simpsonovcoch vyzerať - jeho animovanú pobodu štúdio nezverejnilo.

Muskovo meno prinieslo seriálu relatívne širokú medializáciu a zasiahlo aj médiá, pre ktoré nie je typické písať o Simpsonovcoch. Okrem Bloombergu napríklad aj Automotive News. Musk je totiž zakladateľ automobilky Tesla Motors.

Musk si v minulosti zahral samého seba vo filme Iron Man 2. V Simpsonovcoch sa pred ním objavili miliardári či milionári ako Mark Zuckerberg či Rupert Murdoch. V seriáli vystupoval aj Bill Gates, i keď hlas svojej postave nepožičal, a Steve Jobs bol stvárnený ako "Steve Mobbs".

Prečítajte si tiež:

Animovaní Simpsonovci budú mať v nadchádzajúcej sezóne niekoľko noviniek. Štartuje 28. septembra a má šancu dostať sa aj na naše obrazovky - nové série totiž kupuje česká Prima Cool a seriál sa vysiela aj na staniciach skupiny Joj. Chystá sa špeciálna "crossover" epizóda medzi Simpsonovcami a Futuramou. A Simpsonovcov čaká smrť: zomrie postavička, za ktorú dostal jej hlas cenu Emmy a aj keď to tvorcovia priamo nepotvrdili, pravdepodobne ňou bude klaun Krusty. Prečítajte si všetko dôležité o nových Simpsonovcoch.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 05:27