Janet Montgomery v seriáli Slečna úspešná
StoryEditor

Na Doma pôjde právnický seriál Slečna úspešná (video)

26.09.2014, 14:31
Televízia Doma chystá novú seriál na pondelkové večery. Nahradí Oddelenie závažných zločinov.

Televízia Doma chystá novinku: už budúci mesiac začne v hlavnom vysielacom čase vysielať právnický seriál Slečna úspešná (Made in Jersey). Avizuje to v programových plánoch.

Slečna úspešná štartuje 13. októbra a pôjde v pondelok o 20:30. V tomto okne nahradí Oddelenie závažných zločinov (Major Crimes), ktoré sa po dvoch sériách skončí. V Amerike vznikajú aj nové časti, no tretia séria má premiéru iba toto leto, takže ešte nie je pre Doma k dispozícii.

Slečna úspešná vznikla v roku 2012 pre americkú stanicu CBS. Je to právnická dráma v hlavnej úlohe so ženou zo strednej triedy, ktorý využije "múdrosť ulice" pri meraní si síl s oveľa kultivovanejšími kolegami v poprednej newyorskej právnickej firme.

Seriál má osem častí. Vysielal sa v náročný deň - piatok - kde mala druhá epizóda (posledná v tomto slote) podľa The Futon Critic 6,8 milióna divákov (2+) a v inzertne zaujímavej cieľovke 18-49 rating 0,8 %. Pre CBS to bolo málo.

Stanica Doma získala seriál z knižnice Sony Pictures Television International. Odvysiela ho v slovenskej premiére.

O čom je Slečna úspešná
(zdroj: anotácia TV Doma)

Po tom, ako ťažko drie v úrade okresného prokurátora v New Jersey, odchádza právnička Martina Garretti (Janet Montgomery) pracovať do špičkovej právnickej firmy v Manhattane. S jej „robotníckym” pôvodom a múdrosťou z ulice v ostrom kontraste s jej nemilosrdnými kolegami z najprestížnejších amerických univerzít obhajuje Martina usilovnú študentku obvinenú z vraždy jej profesora.

Herci: Janet Montgomery, Kyle MacLachlan, Felix Solis, Kristoffer Polaha

Vysielanie: od 13. októbra vždy v pondelok o 20:30

http://youtu.be/XBoiMQh37Yw

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 22:43