StoryEditor

Na slovenskom internete Bude horšie

01.12.2015, 12:27

Vydavateľský dom Mafra Slovakia spúšťa nový internetový projekt pusti.to, portál plný zábavných a užitočných videí.

„Po úspešnom štarte HNtelevízie chceme ísť ďalej a tento nový projekt je ďalším krokom k posilneniu video obsahu v ktorý veríme,“ hovorí Andrea Szőcsová, riaditeľka digitálnych médií vydavateľstva.
 
Na portáli bude mať premiéru aj unikátny internetový seriál Bude horšie (prvú časť si pozrite TU), ktorý je ako prvý svojho druhu u nás nahrávaný na mobilný telefón. Autorom je jeden z najznámejších slovenských dramaturgov a scenáristov, ktorý stál za Mafstory či Profesionálmi, Stano Guštafík.
 
„Seriál Bude horšie vznikol obsahovo ako totálne spontánny nápad. Od vydavateľstva Mafra Slovakia prišla začiatkom leta nezáväzná ponuka pripraviť nápady na krátke online relácie, z ktorých vznikol krátky, zhruba dvojminútový seriál,“ vysvetľuje Guštafík. 
 
V každej časti seriálu otec so synom v obývačke spolu riešia konšpiračné teóriu. Otca si zahral populárny Pavol Topoľský, podľa Guštafíka mu bola úloha napísaná doslova na telo. „Nemyslím tým, že by sme sa pri písaní inšpirovali jeho skutočným charakterom, skôr mu postava otca - konšpirátora typovo dokonale sedí.“
 
Okrem seriálu si na pusti.to môžete napríklad pustiť satirickú lifestylovú reláciu Narýchlo kontroverzného herca Viktora Horiana, ktorý v nej pravidelne glosuje šoubiznis a aktuálne dianie.
 
„Na pusti.to budeme využívať spoluprácu s českou materskou firmou Mafra, s ktorou zdieľame viaceré videoprojekty z portálu Playtvak.cz. Aj vďaka tomu chceme naplniť svoj slogan: zábava na jeden klik,“ spresnila Petra Jamrichová, poverená vedením videoprojektov vydavateľstva.
 
 

Zdroj: Mafra Slovakia

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 08:27