StoryEditor

NOVA International oficiálne začína na Slovensku. Pozrite si program

20.01.2016, 18:16
Televízia štartuje 1. februára. Program budú tvoriť divácky obľúbené formáty tv NOVA.

Oficiálne vysielanie novej stanice NOVA International na našom území odštartuje 1. februára 2016 v 5.55 reláciou Raňajky s Novou. Program stanice bude tvorený obľúbenými reláciami z produkcie televízie Nova, ktoré majú licenciu pre vysielanie aj za hranicami Českej republiky.

 
V programovej schéme budú zastúpené ako spravodajské a publicistické relácie, tak najobľúbenejší formáty televízie Nova. Diváci si ráno môžu spríjemniť u obľúbené Raňajky s Novou, najčerstvejšie informácie im prinesú Obedná, Popoludňajší a hlavné Televízne noviny, utorkové večery im od februára spestria Víkend so zaujímavými reportážami z celého sveta a štvrtky magazín zo sveta šoubiznisu Prásk !. Domácim kutilom každú sobotu užitočnými radami prispeje Petr Rýchly so svojimi hosťami v hobby relácii Rady vtáka Loskutáka, uvádza sa v tlačovej správe.
 
Televízna stanica sľubuje i pôvodnú tvorbu. Každý pracovný deň od 18.30 môžeme sledovať osudy obyvateľov Ulica, ktorí v jarnej sezóne zažijú rad noviniek a zvratov. V pondelok večer budú diváci na stope nájomnému vrahovi prezidenta v relácii Atentát, utorky a štvrtky budú tradične patriť príbehom z prostredia kamenárskej nemocnice Ordinácia v ružovej záhrade 2. Diváci novej stanice sa od 7. februára dočkajú nového českého komediálneho seriálu Na vode.
 
Ostatné programové sloty vyplnia reprízy pôvodných relácií a to najlepšie z archívu TV Nova. Diváci sa tak môžu tešiť napríklad na prvej epizódy Ulica a Ordinácia v ružovej záhrade 2 alebo seriál Gympl.
 
"Na jeseň sme kontaktovali slovenské satelitné a káblové operátorov, s ktorými aktuálne intenzívne rokujeme o termíne zaradení stanice do ich programovej ponuky," prezradil Petr Horák, riaditeľ sekcie nových projektov skupiny Nova. Stanica NOVA International spoločne so stanicami NOVA Sport 1 a NOVA Sport 2 vytvorí kompletnú ponuku HD staníc skupiny Nova pre slovenský trh.
 
 

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 22:42