Vilo Rozboril, V siedmom nebi. Foto: TV JojTV Joj
StoryEditor

Nová šou Rozborila sa volá »Vytancuj sen«. Joj chystá aj Farmára bez kontroverzií

22.12.2014, 08:00
TV Joj zverejnila definitívne plány s vlastnou tvorbou na rok 2015. V siedmom nebi dostane prestávku, príde Vytancuj sen aj Farmár hľadá ženu bez kontroverzií.

Televízia Joj novinárom predstavila finálne plány na rok 2015. Vyplýva z nich, že nová šou Vila Rozborila sa bude volať Vytancuj sen.

TV Joj už spustila kasting - hľadá ľudí s tanečným nadaním, ktorí by mali "vytancovať" niekomu sen. Tvárou bude práve Vilo Rozboril, novinka vyplní na TV Joj nedeľné večery už na jar 2015, pričom V siedmom nebi dostane prestávku. Viac informácií.

Aj nová je aj ďalšia informácia: Joj v roku 2015 počíta s novou sériou zoznamky Farmár hľadá ženu. Bude však iná: "Kontroverzné šou sa na naše obrazovky nevrátia, preto aj Farmár hľadá ženu bude nový a iný. Stavíme na jemnejší "feeling", vďaka ktorému šou dostane uveriteľnejší a skutočnejší nádych. Príkladom by jej mala byť jeho „česká sestra“, ktorú vysiela televízia Prima, prípadne ďalšie zahraničné verzie formátu. Čiže pôjde o tradičnejšiu zoznamovaciu reláciu," avizuje televízia na webe.

Novinkami Joj vo vlastnej tvorbe bude seriál Divoké kone (predtým s pracovným názvom "Rok koňa), kuchársko-cestovateľská šou Fajnšmeker, relácia o prerábaní záhrad Nová záhrada, reality šou zo života celebrít Sladký život, pokračujú aj V siedmom nebi, Česko Slovensko má talent, Panelák sľubujúci "nové možnosti v rámci dejových liniek v súvislosti s postavami Ivany, Hoffy a Egona", 15 min. kuchár, Nové bývanie a Nákupné maniačky. Pozrite si náš Veľký prehľad: Aké šou a vlastné seriály chystá Joj na rok 2015.

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 09:17