StoryEditor

Nova Sport má práva na vysielanie NHL. Na tri roky

03.02.2016, 15:10
Skupina Nova uzavrela viacročnú dohodu o vysielacích právach na NHL. Športoví fanúšikovia uvidia na NOVA Sport každý týždeň až 15 zápasov.

Skupina Nova a Národná hokejová liga (NHL) sa dohodli na rozšírení vysielacích práv na najprestížnejšiu hokejovú ligu planéty pre ďalšie tri sezóny 2016-2017, 2017-18 a 2018-19. Priaznivcov NHL čaká na oboch prémiových staniciach NOVA Sport každý týždeň až 15 zápasov.

 

Diváci si tak budú môcť vychutnať priame prenosy strhujúcich hokejových stretnutí vrátane bojov o Stanleyho pohár a zápasov pod šírym nebom. Tešiť sa môžu na sledovanie najlepších českých a slovenských hokejistov v čele s Jaromírom Jágrom, Mariánom Gáboríkom, Tomášom Plekancom alebo Jakubom Voráčkom.

 

„Sme radi, že sme sa dohodli na rozšírení partnerstva s NHL, ktoré trvá už viac ako desať rokov. Divákom budeme na oboch prémiových staniciach NOVA Sport naďalej prinášať to najlepšie zo sveta ľadového hokeja, v čele s obľúbenými českými a slovenskými hokejistami. NHL skvele dopĺňa našu atraktívnu športovú programovú ponuku,“ hovorí Christoph Mainusch, generálny riaditeľ a konateľ skupiny Nova.

 

„Sme nadšení z pokračujúceho partnerstva s NOVA Sport, ktoré prinesie miliónom fanúšikov v Českej republike i na Slovensku vzrušenie zo sledovania hokejových stretnutí NHL,“ uvádza David Proper, výkonný viceprezident pre distribúciu v médiách a stratégiu NHL, a dodáva: „Vďaka silným staniciam ako je NOVA Sport sa nám darí prinášať NHL fanúšikom z celého sveta.“

 

Vysielacie práva zahŕňajú aj ligové zápasy pod šírym nebom, NHL Winter Classic a NHL Stadium Series. Diváci sa môžu tešiť tiež na sledovanie tých najlepších momentov z exhibičnej série NHL All-Star a vyvrcholenie sezóny v zápasoch play off vrátane finálových bojov o Stanleyho pohár.

 

Na vybrané stretnutia sa môžu tešiť tiež diváci videoportálu VOYO. Zostávajú tradičné Piatky na ľade, kedy si diváci stanice FANDA môžu užiť vybraný piatkový prenos naživo.

 

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 12:40