StoryEditor

Nový český komediálny seriál Na vode štartuje v nedeľu večer

05.02.2016, 14:30
Pôvodný seriál o ľuďoch, ktorí veľa stratili, ale ešte viac našli, začína vysielať každú nedeľu televízia Nova.

Pôvodný seriál o ľuďoch, ktorí veľa stratili, ale ešte viac našli, začína vysielať každú nedeľu televízia Nova.

V nedeľu 7. februára od 20.20 uvedie televízia Nova prvú epizódu nového českého komediálneho seriálu Na vode. Projekt režiséra Milana Cieslar je zasadený do krásneho prostredia zátoky plnej lodí a hausbótov. Seriál sa pýši aj skvelým hereckým obsadením. V hlavných úlohách diváci uvidia Lukáša Langmajera, Tomáša Klusa, Veroniku Kubařová, Lenku Vlasákovú, Lukáša Pavláska, Oldřicha Kaisera, Ester Geislerovú, Ivu Pazderková a mnoho ďalších.

 

Hlavným hrdinom seriálu je úspešný 35-ročný Hugo (Lukáš Langmajer), ktorému sa v jedinej sekunde zmení celý život. Opustí ho žena (Ester Geislerová), príde o prácu aj o strechu nad hlavou. Nezostáva mu nič iné, než sa znovu odraziť od dna a nadýchnuť sa nad hladinou. Hugo sa po zúfalom skoku z mosta vynorí pri lodi svojho priateľa z mladosti Honzu (Tomáš Klus) v hausbótovej zátoke na Vltave uprostred Prahy. Tam spoznáva nový životný štýl i nových priateľov. Obyvatelia zátoky majú svoje sny, túžby i farebný život, ktorý si žijú po svojom.

"Zahrať si s Ivou Pazderkovou manželský pár bolo naším snom už dlho. A zrazu tá ponuka prišla! Oboch nás to potešilo a verím, že to bude baviť aj divákov," hovorí Lukáš Pavlásek.

Z roly je nadšená aj Veronika Kubařová: "Na mojej úlohe sa mi najviac zapáčilo, že ide o maliarku. Už od malička je pre mňa maľovanie a kreslenie srdcovou záležitosťou. Veľmi sa mi páči, že to môžem prepojiť so svojou seriálovú postavou," dodáva krásna herečka.

Obsah prvej časti

Hneď prvý diel sa začína sťahovaním hlavného hrdinu Huga (Lukáš Langmajer) k dávnemu kamarátovi Honzovi (Tomáš Klus), ktorý žije na lodi v zátoke. Zoznamuje sa tu so zaujímavou skupinkou starousadlíkov, ktorá sa každý večer schádza v miestnej krčmičke U utopenca. Je medzi nimi Kapitán (Oldřich Navrátil), ktorý sa kedysi plavil po mori, divadelný režisér (Luděk Sobota), ktorý tu trávi dôchodok, "živá socha" Stanislav (Lukáš Pavlásek) či vášnivý vymetač popolníc Bohumil (Oldřich Kaiser). Dobrou dušou krčmy je jej majiteľka Boženka (Lenka Vlasáková), ktorá práve rieši prekvapivo vysokú faktúru za elektrinu. Pretože je na Boženkin rozvod napojená polovica zátoky, treba vinníka zvýšenej spotreby vypátrať, čoho sa krčmoví štamgasti s radosťou ujmú. Hugo utápa svoj žiaľ po Monike (Ester Geislerová) v pive a dúfa, že jeho nové útočisko bude naozaj len dočasné.

 

Seriál bude vysielať TV Nova každú nedeľu o 20:20.

 

Zdroj: red, TV Nova

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 18:24