Svet podľa Evelyn
StoryEditor

Nový seriál Svet podľa Evelyn prichádza na Joj (video)

28.09.2015, 14:15
Sitkom s Evelyn odštartuje na Joj už o niekoľko týždňov. Dostane priestor po Česko Slovensko má talent.

Televízia Joj bude vysielať nový slovenský sitkom Svet podľa Evelyn. Zaradila ho už aj do programu: seriál odštartuje 14. októbra a dostane vysielací čas v stredu o 22:10 po Česko Slovensko má talent.

Ide o seriál, v ktorom hlavnú úlohu stvárni mladá komička Evelyn. Tá má silnú online komunitu so 150 tisícmi fanúšikov na Facebooku a stovkami tisíc prehratí videí na YouTube. Okrem Evelyn si v ňom zahrajú aj Kristína Farkašová, Zuzana Porubjaková, Štefan Martinovič, Jozef Vajda či Lukáš Dóza. Viac informácií.

Seriál už má svoju facebookovú stránku - facebook.com/svetpodlaevelyntvjoj.

 

Zlatinka moje drahé, Papulky besné kupujte telku ....zapojte bedňu a v októbri kukajte ! Normálne že seroš Svet podľa...

Posted by Evelyn on Monday, September 21, 2015

 

Anotácia seriálu Svet podľa Evelyn

(zdroj: TV Joj)

 

sitkom (30´), Slovensko 2015

Scenár: Stano Guštafík, Kristína Cibulková, Evelyn

Réžia: Kristína Cibulková

Hrajú: Evelyn, Kristína Farkašová, Zuzana Porubjaková, Štefan Martinovič, Jozef Vajda, Lukáš Dóza

Hostia: Ján Dobrík, Svätopluk Malachovský, Michal Nemtuda, Zuzana Plačková

Volá sa Evelyn a pochádza z Dolného Kubína. Ale to nie je podstatné, pretože už nejaký ten čas žije v cépečkárskom meste snov - v Bratislave. Má troch spolubývajúcich, z ktorých každý je úplne iný.

Števo je jej najlepší kamarát i kamoška, veľmi úspešný herec, ktorého na Slovensku nikto nepozná, pretože hral hlavne v britských filmoch, ktoré vysielala BBC.

Barbie je majiteľka svadobného salóna, neveriaca na lásku k mužom, neveriaca na to, že by ľudia mohli byť dobré bytosti.

Alica je najmilšie dievča na svete v siedmom mesiaci tehotenstva, ktoré má zázračnú schopnosť položiť aj tú najnaivnejšiu otázku.

V spoločnom byte sa objavuje aj ich sused, známy herec a slovenský akčný hrdina, Jozef Vajda.

Okrem spolubývajúcich sa do života Evelyn stále priplietajú nové osoby a udalosti. Vďaka tomu uvidíme jej odvážne pokusy o dokonalé rande či zbalenie boháča, budeme svedkami jej boja s nadváhou, alebo uvidíme jej náročnú cestu k tomu, ako v priebehu jedného dňa získať aj stratiť prácu snov.

Synopsa 1. epizódy: Skončila som s mužmi: Evelyn prepadá depresii, pretože má za sebou niekoľko pokusov o rande. Napriek všetkej snahe sa jej misia „idem zbaliť chlapa“ nemôže podariť, pokiaľ má na chlapov taký strašne zlý čuch.

 

Fotografie zo seriálu

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 01:53