Peter Vavro
StoryEditor

Peter Vavro ide robiť pre finančníka Krištofoviča

30.01.2015, 21:27
Bývalý šéfredaktor HN bude v najbližšom tíme jedného z najbohatších ľudí Slovenska.

Bývalý šéfredaktor HN Peter Vavro bude v tíme finančníka a zakladateľa Salve Group Petra Krištofoviča. Z Poštovej banky, kde pôsobil krátko v januári, odchádza. "Z Hospodárskych novín som odchádzal preto, že som chcel naštartovať spoluprácu s Petrom Krištofovičom. Peter Krištofovič sa medzičasom rozhodol ukončiť svoje pôsobenie v Poštovej banke a rozvíjať iné aktivity, na ktorých sa budem ako člen jeho najbližšieho tímu podieľať spolu s ním," povedal Vavro.

Peter Krištofovič bol od roku 2014 členom predstavenstva Poštovej banky zodpovedným za oblasť retailového bankovníctva, bankových služieb a marketingu. Predtým zastával post zástupcu generálneho riaditeľa Poštovej banky pre retail.

Krištofovič v roku 1996 založil poradenskú spoločnosť AFS SK, neskôr Salve Group a s podnikaním expandoval do Česka, Rumunska či na Ukrajinu. Podľa HN je jedným z najbohatších ľudí Slovenska.

Peter Vavro odišiel z Hospodárskych novín koncom minulého roka. Už vtedy avizoval "úplne novú profesionálnu výzvu". Prečítajte si o tom viac.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 11:33