Jan Révai, Judit Bardos a Alexander Bárta v seriáli Doktori
StoryEditor

Pozrite si kompletné plány TV Markíza na jeseň. Aj s novinkami Doktori a Chart Show

28.07.2014, 13:02
Nový seriál Doktori, Farma 5, Búrlivé víno, Chlapi neplačú, ale aj novinka Chart Show. Kompletný prehľad jesene.

Televízia Markíza zverejnila plány na jeseň: v týchto dňoch predstavuje inzertným partnerom svoju jesennú prezentáciu a v nej ťaháky vlastnej hranej tvorby, spravodajstva a publicistiky a tiež akvizícií.

"Nie sme len najsledovanejšou televíziou, sme najobľúbenejšou televíziou. Prinášame nové formáty, určujeme trendy," pochválil sa šéf stanice Matthias Settele.

V hranej tvorbe označuje za svoje piliere Búrlivé víno a podvečerný seriál Chlapi neplačú. S oboma počíta aj naďalej. "Už túto jeseň spustíme vysielanie nového kvalitného seriálu Doktori, ktorý sa bude odohrávať v prostredí špičkového kardiocentra," uvádza v prezentácii. Hlavné postavy v Doktoroch stvárnia Judit Bárdos a Alexander Bárta. Viac o ňom prináša web markiza.sk.

Markíza na jeseň nechystá ťažiskový talentový formát typu The Voice alebo SuperStar. Šoužáner bude zastupovať novinka Chart Show: "Špičková moderátorka Adela Banášová, množstvo známych osobností a rebríčky tých najväčších československých a párty hitov všetkých čias," opisuje stanica. Na jeseň prinesie dve vydania.

Pokračuje tiež Farma a spravodajsko-publicistické formáty.

Highlighty TV Markíza na jeseň 2014

Farma 5

Doktori - Doktori budú pozostávať zo série uzavretých epizód, ktorými sa na pozadí kardiologických príhod a ochorení pacientov bude prelínať príbeh dvoch hlavných postáv – kardiologičky Kláry (Judit Bárdos) a kardiochirurga Tomáša (Alexander Bárta). Ona by rada liečila a opatrovala, on by najradšej do všetkého rezal a prešíval. Nespája ich nič, okrem napätia a vzájomnej nevraživosti. Nebolo to vždy tak: Tomáš a Klára, boli ako študenti milencami...

Búrlivé víno

Chlapi neplačú - kto zahynul v aute, bol niekto zranený? Ako táto udalosť ovplyvní dej seriálu?

Televízne noviny - "Veľký dôraz budeme klásť na spravodajské pokrytie regionálnych volieb," avizuje Markíza

Prvé Televízne noviny

Reflex - Markíza chce na jeseň ešte viac podporiť značku Reflexu

Teleráno - "Na jeseň 2014 ešte viac podporíme spravodajskú zložku Telerána aktuálnymi reportážami a živými vstupmi s priamymi aktérmi dôležitých alebo zaujímavých udalostí, či s reportérmi." Boris Pršo bude mať vlastnú novú rubriku Kde si Boris? 

Smotánka

Chart Show - notoricky známe hity, komentáre hostí v štúdiu a v dokrútkach a k tomu hudobné vystúpenia a hitparáda československých a tanečných piesní

Seriálové akvizície

  • Kurz sebaovládania (Anger Management) - klasický sitkom, ktorý sa v USA vyrába pre stanicu FX. Stal sa najsledovanejším káblovým komediálnym seriálom roka 2012 s priemerne 4,5 miliónmi divákov celkovo a 2,5 miliónmi v cieľovej skupine 18-49. Charlie Sheen hrá bývalého baseballového hráča, z ktorého sa stane terapeaut špecializujúci sa na ovládanie hnevu. Má úspešnú súkromnú prax, niekoľko šialených pacientov, rebelujúce exmanželku, zmätenú dcéru, atraktívnu rivalku-lekárku... a hnev, ktorý mu stále robí život ťažším. Prečítajte si o tom viac.
  • Dva a pol chlapa XI. (Two and a Half Men)
  • Revolution - americké mestá ostali zničené a vyľudnené, rodiny sa snažia prežiť v postapokalyptickom svete, v ktorom nefungujú počítače, lietadlá, autá, telefóny či svetlá. Všetko bolo totiž odrezané od energie - naždy. Prečo sa tak stalo? A znamená to zrod niečoho nového, alebo sa len bude prehlbovať katastrofa a bezvládie? Prečítajte si viac o Revolution v samostatnej správe.
  • NCIS - Námorný vyšetrovací úrad XI. (Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service)
  • Myšlienky vraha VIII. (Criminal Minds VIII.)
  • Mentalista VI. (The Mentalist VI.) - séria, v ktorej sa rozuzlí prípad Red Johna

Filmové akvizície

  • Kameňák 4
  • Babovřesky
  • Návrat Temného rytiera (The Dark Knight Rises)
  • Amazing Spider-Man (The Amazing Spider-Man)
  • Jack Reacher: Posledný výstrel (Jack Reacher)
  • Hnev titanov (Wrath of the Titans)
  • Plán úteku (Escape Plan)
  • Pompeje (Pompeii)
  • Homefront
  • Non Stop (Non-Stop)
  • Red 2

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 18:33