StoryEditor

Predĺženie: Sajfova hokejová šou prichádza na RTVS (video)

01.05.2015, 08:00
Jednotka bude mať šou k MS v hokeji. V hlavných úlohách Sajfa, Juraj Tabaček, Stano Staško, Tomáš Hudák a Bohumil Stejskal.

RTVS chystá k majstrovstvá sveta v hokeji novinku, hokejovú šou Predĺženie. Moderuje ju Sajfa a premiéru bude mať už v piatok 1. mája o 22:40 na Jednotke.

"Je to šou, ktorá vzniká po vzore zahraničných programov a bude to netradičný humorný pohľad na zápasy a dianie počas majstrovstiev sveta," povedal Marcel Merčiak, poverený vedením odboru športu STV a SRo. Ako dopĺňa RTVS v anotácii, Predĺženie je živá komediálna šou, založená na rozhlasovom formáte Od veci_FM. Sľubuje "humorný pohľad na jednotlivé zápasy či dianie na majstrovstvách, glosy, skeče, stand up comedy vstupy".

Predĺženie je zábavný program k šampionátu, ktorý bude moderovať Matej "Sajfa" Cifra. Doplnia ho stand-up komici Juraj Tabaček, Stano Staško, Tomáš Hudák a športový publicista Denis Schvarcz alias Bohumil Stejskal (zároveň šéf marketingu v MAFRA Slovakia, pozn. red.).

Šou Predĺženie sa bude vysielať trikrát - 1., 10. a 17. mája - vždy po skončení hokejového zápasu na Jednotke. Pozrite si video, ktorým RTVS promuje Predĺženie na svojom Facebooku:

Toto určite nepozerajte#mshokej2015

Posted by RTVS on Sunday, April 26, 2015

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

Zdroj: SITA, red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 15:45