Vtierka Castle (Castle)
StoryEditor

Premiérová Vtierka Castle sa vracia na Joj

13.10.2015, 12:00
Seriál Vtierka Castle televízia Joj prerušila počas rozbehnutej série, teraz ho vracia späť. Programovou zmenou.

Televízia Joj vráti do vysielania Vtierku Castle (Castle) s premiérovými epizódami. Urobí tak programovou zmenou.

Premiérová Vtierka Castle sa na TV Joj objaví už 18. októbra a pôjde vždy v nedeľu s jednou epizódou. Dostane poludňajší vysielací čas - o 12:20 nahradí reprízový mysteriózny seriál Nezvestní (Lost). Tí zo štruktúry úplne vypadnú.

Vtierka Castle bude pokračovať rozbehnutou VII. sériou, a to konkrétne 8. epizódou. Predošlá 7. časť sa vysielala koncom augusta, kedy Joj tiež využila Vtierku Castle na programovú zmenu a nahradila ňou 24 hodín: Dnes neumieraj (24: Live Another Day). Viac o tejto zmene.

Reprízy Vtierky Castle zvykne Joj vysielať na menších staniciach Plus alebo Wau. Seriál kúpila od spoločnosti Disney Media Distribution. V zámorí sa vysiela na stanici ABC, premiérová VIII. sériá má po úvodných častiach zatiaľ 5,5-miliónovú sledovanosť v 2+ a rating 1,9 % v reklamne dôležitej skupine 18-49. Pohybuje sa okolo priemerov stanice najmä vďaka oneskorenej sledovanosti zo záznamu. Seriál medzisezónne klesol, za čo môže aj nová konkurencia v pondelok o 22. hodine. Na NBC výborne odštartovala novinka Blindspot, ktorá dedí divákov po Hlase (The Voice).

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 05:00