Supergirl
StoryEditor

Prichádza očakávaný seriál o žene-superhrdinke (video)

23.10.2015, 15:00
Supergirl prinesie na obrazovky mladú ženu so superhrdinskými schopnosťami. U nás môže seriál kúpiť Markíza.

Amerika chystá ďalšiu premiéru: v pondelok odštartuje na CBS očakávaný seriál Supergirl.

Zaujímavé na ňom je, že ho ponúkne stanica CBS. Tá má najstaršieho diváka spomedzi všetkých veľkých terestriálnych staníc (okrem CBS NBC, Fox, ABC a The CW) a tomu zodpovedajú aj jej hodinové seriály - zväčša kriminálky či drámy pre ženy v strednom a staršom veku. V prípade Supergirl pôjde o jej prvý pokus v rámci súčasnej komiksovej vlny, ktorá zafungovala na výraznej mladšej The CW a skúsili to aj ďalšie televízie.

CBS pri pondelkovej premiére zvolí atypické nastavenie a Supergirl napriek tomu, že má hodinovú dĺžku, odštartuje o 20:30. Pred neho zaradí premiérovú Teóriu veľkého tresku (The Big Bang Theory), ktorý má zabezpečiť dobrú nábehovú krivku. Je najsledovanejším komediálnym seriálom sezóny v cieľovke 18-49 a novej Supergirl by mohol zabezpečiť mladých divákov.

Ďalší týždeň už pôjde Supergirl v klasickom režime: bude otvárať pondelkový večer o 20. hodine.

Seriál má okrem stanice, ktorej divák nie je na takýto typ programu zvyknutý, sťaženú situáciu aj tým, že pôjde v pondelok oproti silnému Hlasu (The Voice) na NBC. Dôležitá bude kvalita samotného seriálu. V prospech hovorí fakt, že výkonným producentom je Greg Berlanti, ktorý má za sebou úspech s titulmi Arrow a The Flash. Aj v tomto prípade ide o titul inšpirovaný predlohou DC Comics.

Supergirl už stihli predať do Veľkej Británie, ako informuje The Hollywood Reporter. Práva vlastní spoločnosť Warner Bros. International Television Distribution, s ktorou u nás exkluzívne obchoduje skupina Markíza.

https://youtu.be/IEmyqyCJrZg

https://youtu.be/GKtqNsc65j8

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 13:23