Angel from Hell
StoryEditor

Prichádza seriál, ktorý niektorí už vopred nenávidia (video)

07.10.2015, 12:00
"Anjel z pekla" rozhorčil organizáciu dohliadajúcu na morálku televízie. Stratégie majú iný názor.

Americká stanica CBS prinesie nový komediálny seriál. Už o mesiac, 5. novembra, odštartuje Angel from Hell s Jane Lynch v hlavnej úlohe. Skôr, než sa "anjel z pekla" predstavil divákom, vyslúžil si kritiku od organizácie dohliadajúcej na morálku televízie.

Združenie Parents Television Council, o ktorom sme písali napríklad tu, "zhodnotilo" televíznu sezónu a práve tento seriál zaradilo medzi najhoršie. Dostal sa tam spolu s komediálnou hororovou novinkou Scream Queens o univerzite, ktorú zasiahne séria vrážd, a komédii Life in Pieces o veľkej rodine a jej svojských míľnikoch. Angel from Hell sa medzi najhoršie dostal podľa PTC tým, že zobrazuje neznesiteľnú šikanujúcu osobu v novej úlohe - ako anjela strážneho.

O čom vlastne seriál je? Podľa anotácie distribútora o žene, ktorá zasiahne do dokonale zorganizovaného a zdanlivo dokonalého života mladej lekárky Allison a tvrdí, že je jej anjel strážny. Allison si o nej myslí, že je šialená, až kým sa jej varovania a predtuchy nenaplnia. Medzi dvoma diametrálne odlišnými osobami vznikne partnerstvo, vďaka ktorému môže jedna dokázať svoje anjelske schopnosti a druhá nasmerovať svoj život správnym smerom. Čo na to hovoria Stratégie? Prečítajte si nižšie.

Angel from Hell - čo na to Stratégie: Pilotnú časť sme videli na veľtrhu NATPE Europe a potvrdila, že Angel from Hell je jednou z najvydarenejších noviniek, ktoré má distribučná spoločnosť CBS Studios International v katalógu. Bola mimoriadne vtipná, navyše Jane Lynch sa táto postava skvelo hodí. Áno, jej humor je drsný, no kritika PTC je prehnaná - skoro ako vždy. Na pomery CBS mimoriadne kvalitný pilot - a uvidíme či aj seriál. Skôr nás trápi, že na Slovensku niet televízie, na ktorú by sa hodil. Je to totiž príliš úzky žáner a cieľová skupina. Nie klasický sitkom, ale komediálny seriál bez namixovaného smiechu natáčaný na jednu kameru si nevieme predstaviť ani na jednej z našich televízií.

 

Prečítajte si: Boli sme na televíznom veľtrhu. Toto nás zaujalo

 

https://youtu.be/Zrra0DxtJbw

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 15:37