StoryEditor

Prima spustí nové kanály Prima Max a Prima Comedy Central

16.10.2015, 08:00
Prima rozširuje ponuku svojich kanálov. Oba nové budú vysielať terestriálne.

Prima do konca roka spustí svoju piatu celoplošnú stanicu, prevažne filmový kanál Prima Max. V rámci spolupráce na úrovni obchodu a značky potom pribudne aj nový komediálny kanál Prima Comedy Central, ktorý spustí medzinárodná mediálna skupina Viacom. Obe nové stanice budú českým divákom dostupné ešte do konca tohto roka. Informuje MediaHub.cz.

FTV Prima v súčasnosti v Česku prevádzkuje celoplošné vysielanie štyroch televíznych staníc - TV Prima, Prima Cool, Prima Love a Prima Zoom. Prima Max je tak piatym televíznym kanálom Prima Group, programovo sa zameria na zahraničné tvorbu s dôrazom na filmy. "Nový kanál Prima Max s prevažne filmovým obsahom vhodne doplní našu televíznu ponuku v rámci multikanálovej stratégie, kde má každá z našich staníc jasne profilovanú programovú ponuku," uviedol v dnešnej správe Marek Singer, generálny riaditeľ FTV Prima.

Stanica Prima Max bude v rámci pozemného vysielania v Česku šírená v rámci 3. multiplexu spoločnosti CDG, respektíve Českých Rádiokomunikácií.

Ďalšie stanicou, ktorá do konca roka rozšíri portfólio televíznych staníc Prima Group, bude kanál Prima Comedy Central, ktorý spustí spoločnosť Viacom International Media Networks. Viacom prinesie českým divákom exkluzívny a pôvodný obsah globálnej komediálny siete Comedy Central, a to pod názvom Prima Comedy Central. "Máme radosť, že môžeme na trh priniesť nový komediálny kanál, ktorý ponúkne náš najlepší prémiový obsah aj širokému publiku v Českej republike. Nevyhnutnou podporou pre Viacom Comedy Central je zapožičanie značky Prima pre nový kanál a tiež predaj reklamy spoločne so stanicami Prima Group. Veríme, že sa Prima Comedy Central čoskoro stane obľúbenou stanicou všetkých milovníkov zábavy, " hovorí Bartosz Witak, General Manager of Viacom International Media Networks CEE & Israel.

Kanál Prima Comedy Central bude dostupný v Česku v rámci pozemného multiplexu 4 spoločnosti Digital Broadcasting. Obe nové stanice budú od dátumu svojho spustenia súčasťou ponuky media zastupiteľstvo Media Club.

Zdroj: MediaHub.cz

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
06. máj 2024 15:11