StoryEditor

Rádio Best FM rozširuje moderátorský tím

05.02.2014, 12:08
Petra Podkonická a Ďuro Turis prišli do Best FM z rádia Viva.

Vo vysielaní rádia Best FM tento týždeň odštartovala nová popoludňajšiu show „Popoludnie s Petrou a Ďurom“. Moderátorský tím rádia sa totiž rozrástol o Petru Podkonickú a Ďura Turisa. Obaja predtým pôsobili v rádiu Viva.

„S Petrou a Ďurom prichádzajú do Best FM dvaja obľúbení moderátori, ktorí majú dlhoročné skúsenosti so slovenským éterom. Verím, že Petra a Ďuro vytvoria pre našich poslucháčov atmosféru, ktorá ich zrelaxuje po náročnom pracovnom dni,“ povedal manažér rádia Best FM Richard Dírer.

“Po 10 rokoch v éteri som si povedal, že sa konečne môžem rozhodnúť aj srdcom. Dostal som skvelú možnosť pokračovať v popoludňajšej show s kolegyňou Peťou,“ uviedol Ďuro Turis.

“Po viac ako mesiaci mimo éteru mi začal chýbať mikrofón, kontakt s poslucháčom, čaro živého vysielania a veľa dobrej muziky – všetko, čo je na Best FM,“ povedala Petra Podkonická.

 

Nová dvojica moderátorov bude popoludňajšiu show vsielať každý pracovný deň od 14:00 do 18:00. Počuť ich bude aj v Československom odvare, ktorý bude na programe každý pracovný deň od 18:00 do 19:00.

 

K zmenám dochádza aj v dennom vysielaní - od pondelka (3. februára) pribudol vo vysielaní moderovaný blok „Dobrý deň s Evou Peterovou“, ktorý v programovej štruktúre nasleduje po „Dobrom ráne s Ďurom Šimkom“. Denný blok sa bude vysielať každý pracovný deň od 10:00 do 14:00. Best FM tak rozšíri celodenné moderované vysielanie od 6:00 do 19:00.

Rozšírenie vysielania je súčasťou ďalšej fázy zmien v rádiu - prichádza na rad po rozšírení vysielania Best FM o ďalšie lokality a je tiež súčasťou plánovaného rozšírenia programovej ponuky stanice.

 

Zdroj: Miroslava Klempová

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
04. máj 2024 17:10