Eva Kinzelová
StoryEditor

Rádio Europa 2 má novú marketingovú a online riaditeľku

27.06.2016, 11:59
Do rádia prichádza Eva Kinzelová z Ringier Axel Springier Slovakia. Dušan Vančo sa od júla bude venovať vedeniu programu Europy 2.

Od júla sa novou marketingovou a online riaditeľkou rádia Europa 2 stane Eva Kinzelová, ktorá od roku 2012 pôsobila v Ringier Axel Springier Slovakia, a.s. Vo vydavateľstve pracovala na rôznych  pozíciách na digitálnom a marketingovom oddelení vydavateľstva, naposledy na pozícii Brand/Event Managera, pričom mala na starosti značky ako EVA, Madam Eva, eva.sk, alebo diva.sk. V Europe 2 bude zodpovedná za riadenie marketingových a online aktivít rádia a taktiež sa bude podieľať na  napĺňaní strategických a marketingových cieľov skupiny Lagardere na Slovensku. „Práca na poste marketingovej a online riaditeľky je pre mňa veľkou výzvou a chcem sa poďakovať za prejavenú dôveru. Pevne verím, že moje nadobudnuté skúsenosti, či už z online, alebo marketingového prostredia, budú pre rádio prínosom," povedala Eva Kinzelová, nová marketingová a online riaditeľka rádia Europa 2.

Dušan Vančo, ktorý doteraz pôsobil na poste Programového a Marketingového riaditeľa, sa bude od júla naplno venovať vedeniu programu Europy 2. Tatiana Ďuricová, generálna riaditeľka rádia Europa 2:Spojenie týchto dvoch pozícií, programu a marketingu, bolo iba dočasným riešením. Tak ako považujem pozíciu programového riaditeľa za jednu z kľúčových, rovnako aj pozícia marketingu a online - teda v tomto prípade marketingovej a online riaditeľky, potrebuje separátne vedenie a 100 % odovzdanosť, čím sa rýchlejšie a lepšie naplnia vízie spoločnosti Lagardere na slovenskom trhu."

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 01:17