StoryEditor

Rádio Expres vysiela sedem dní nonstop "hitparádu 2014 hitov"

16.01.2014, 12:26
Najdlhšiu hitparádu v dejinách rádiového vysielania na Slovensku odštartoval Expres v pondelok 13. januára a potrvá až do nedele 19. januára.

Rádio Expres sa rozhodlo na začiatku roka odvysielať 2014 hitov všetkých čias, ktoré vyberá stanica podľa hlasovania poslucháčov na svojej stránke. Všetci hlasujúci sú zároveň zaradení do žrebovania o zaujímavú cenu. Sedem dní trvajúca hitparáda v éteri je podľa predstaviteľov stanice najdlhšou v dejinách rádiového vysielania na Slovensku. Žiadna pieseň sa počas tohto týždňa vo vysielaní Rádia Expres neopakuje, vyradené sú teda všetky klasické rotácie. Moderátorských vstupov a spravodajstva sa hitparáda nedotkla.

 

„Milujeme výzvy a hitparáda 2014 hitov je skutočne veľkou výzvou. Verili sme, že je to úžasný projekt, ktorý bude mať úspech a teraz môžem potvrdiť, že sa stretol s veľmi pozitívnym ohlasom u poslucháčov. Opäť sme sa presvedčili, že naši poslucháči sa zabávajú rovnako radi ako my,“ tvrdí hudobný dramaturg rádia Rasťo Bečaver.

 

Hitparáda 2014 hitov prebieha v Exprese od pondelka 13. januára a potrvá až do nedele 19. januára. Hitparáda vyvrcholí maratónom „2014 minút“ - moderátori  Ďuro a Djuro z rannej show Hemendex budú vysielať bez prestávky od soboty rána do nedele večera, čiže 2014 minút nonstop.

Zdroj: Miroslava Klempová

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
05. máj 2024 03:02