StoryEditor

Rádio Vlna odpája reklamné bloky pre Bratislavu a západné Slovensko

04.02.2016, 11:59
Od 1.februára ponúka pre svojich klientov možnosť presného zacielenia reklamných kampaní.

Radio Services prináša novinku, ktorou sa chce priblížiť k potrebám svojich zákazníkov. Od 1.februára ponúka Rádio Vlna pre svojich klientov možnosť presného zacielenia reklamných kampaní. Od tohto dátumu je možné odpájať reklamné bloky v regióne Západoslovenského kraja na frekvencii 101,8 MHz.

 

Spoločnosť Radio Services, ktorá rádio Vlna obchodne zastupuje, to považuje za veľký benefit. „Stúpajúca počúvanosť rádia Vlna i fakt, že vzrástol záujem od našich zadávateľov cieliť reklamné kampane regionálne, sme sa rozhodli využiť možnosť vytvorenia trojkombinácie rádií s možnosťou regionálneho odpojenia. Rádio Vlna, Rádio Jemné a Europa 2 spolu zasiahnu až 722.000 poslucháčov *, čo je najvyššia počúvanosť z komerčných rádií na území Západoslovenského kraja,“ informoval obchodný riaditeľ Denis Roman.

 

Rozhlasová stanica Vlna nie je jediným rádiom z portfólia Radio Services, ktoré má možnosť regionálneho cielenia. Spoločne s Rádiom Vlna ponúka Radio Services reklamný balík, ktorý zahŕňa aj stanice Rádio Jemné a Europa 2. „Spojením týchto troch rozhlasových staníc s rozmanitými cieľovými skupinami dávame klientom možnosť efektívneho nákupu reklamného času v nami zastupovaných rádiách bez rizika, že za jedného respondenta zaplatia viackrát,“ dopĺňa obchodný riaditeľ Denis Roman.

 

Podľa posledných prieskumov počúvanosti MML, zasiahne reklama odvysielaná v týchto troch rádiách v Západoslovenskom regióne týždenne viac ako 700.000 poslucháčov.

*MML-TGI SR 2015 3.-4.kvartál (22.6.2015 - 13.12.2015)

 

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 20:14