StoryEditor

Sajfa dostal vo Fun rádiu dištanc

17.09.2015, 15:13
Sajfa sa vo včerajšom vysielaní správal neprofesiálne. Vedenie mu dalo STOPku. Rádio poprelo, že ide o reklamnú kampaň.

Moderátor Matej Cifra "Sajfa" si v stredajšom vysielaní Fun rádia vysielal, čo chcel. Sajfa sa zamkol vo vysielacom štúdiu a namiesto playlistu púšťal pesničky podľa želania poslucháčov. Svoje "vysielanie" si nahrával na mobil a dokonca ho aj vysielal online na sociálnej sieti. Vedenie rádia reagovalo na porušenie pravidiel a na web stránke rádia vydalo oficiálne stanovisko k incidentu.

Uvádza sa v ňom: "Sajfa sa v stredajšom vysielaní poobednajšej šou Fun rádia – Popoludnie so Sajfom zachoval neprofesionálne a podobné správanie našich moderátorov nebudeme tolerovať. Rozhodli sme sa, že Sajfa dostáva dištanc na dobu neurčitú. Namiesto Sajfu bude Popoludnie zatiaľ vysielať Didiana. Sajfa má vo vysielaní nateraz STOPku. O ďalších sankciách uvažujeme, do úvahy pripadá aj rozviazanie spolupráce.“

Hoci je Sajfa známy svojským zmyslom pre humor a bláznivými výstrelkami, vyzerá to, že si tentokrát vyrobil naozajstný problém. Mnohí si však myslia, že ide len o skvelý marketingový ťah k pripravovanej kampani. Ako sa však pre Stratégie vyjadrila k incidentu PR manažérka Tatiana Zábojníková Pavleová, nejde o žiadnu súčasť kampane Fun rádia a vedenie spoločnosti trvá na svojom oficiálnom stanovisku uverejnenom na web stránke rádia.

 

 

 

Zdroj: kh

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 12:32