Jana Kolesárová a Aňa Geislerová v seriáli HBO Až po uši
StoryEditor

Seriál Až po uši prichádza na HBO (video)

31.10.2014, 14:32
HBO prináša nový česko-slovenský seriál Až po uši, prvá epizóda bude zadarmo. Réžia Jan Hřebejk, herci Aňa Geislerová, Jiří Havelka a ďalší. Pozrite si upútavky.

Na HBO štartuje v nedeľu 2. novembra o 20:00 nový 13-dielny seriál z jej vlastnej produkcie Až po uši.

HBO má k seriálu kampaň vo vysielaní a aj PR podporu - na Slovensku ju zabezpečuje PRAM Consulting. Okrem toho jeho štart podporí aj tak, že odkóduje svoje vysielanie, až do nedele je HBO k dispozícii vo viacerých káblovkách bezplatne. Prvá časť Až po uši bude zároveň zadarmo a bez nutnosti registrácie na webe www.hbogo.cz alebo v aplikácii HBO GO pre smartfóny a tablety.

Až po uši je ďalší z vysokorozpočtových lokálnych projektov HBO. Rovnako ako predošlé projekty Terapie a minisérii Hořící keř, aj na Až po uši sa ako výkonný producentka podieľa Tereza Polachová. Réžiu má na starosti Jan Hřebejk. Hrajú českí herci, Slovensko zastupuje Jana Kolesárová (NCIS: Los Angeles, Letový plán/Flightplan). Prečítajte si viac o seriáli: herci, prvá upútavka, obsah.

Seriál vzniká podľa izraelského formátu When Shall We Kiss? "Pôvodná verzia je príliš romantická, snažili sme sa o určitú ľahkosť," povedala Tereza Polachová. Pri česko-slovenskej verzii sa tvorcovia snažili prispôsobiť ju na náš trh a nášho diváka, posúvali niektoré postavy interpretačne a štylizačne: "Izraelská verzia bola dosť melodramatická, maďarská realistická. Prevažne to bolo napísané dobre, ale dve hlavné postavy mali rezervu v dialógoch, paradoxne hlavná dvojica ma v izraelskom seriáli nebavila," uviedol režisér Jan Hřebejk. V česko-slovenskej verzii si ju zahrali Aňa Geislerová, Jiří Havelka. Stratégie prinesú ďalšie rozhovory k seriálu Až po uši.

Po seriáli Až po uši sa HBO pustí do výroby ďalších dvoch seriálových noviniek: "Pripravujem ďalšie dva projekty, ktoré sú na hranici kriminálky a mystery," hovorí Tereza Polachová. Výroba oboch seriálov začne budúci rok.

http://youtu.be/u_Aelad9HVg

http://youtu.be/goLRbaLSaGg

http://youtu.be/MXEXLPE2hyE

http://youtu.be/T91C8ICytoo

http://youtu.be/fec1PCJBjCs

http://youtu.be/MP5LFLruu3E

http://youtu.be/nrSSAnvVcpQ

http://youtu.be/0spES1NBGAk

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 11:28