StoryEditor

Seriál Baywatch mieri na plátna kín. Zahrá si v ňom aj David Hasselhoff

22.05.2016, 15:46
Populárny seriál Pobrežná hliadka z 90-tych rokov sa objaví o rok v kinách.

Slávne červené plavky si tentokrát obliekli Jon Bass, Alexandra Daddariová, Zac Efron, Dwayne Johnson, Kelly Rohrbachová a Ilfenesh Haderaová. Zápletka filmu sa odohráva okolo tímu elitných plavčíkov, predovšetkým oddaného záchrancu Mitcha Buchannona v podaní Dwaynea Johnsona, ktorý zaúča nového plavčíka a bývalú olympijskú hviezdu Efrona. Spoločne odhalia zločinné sprisahanie, ktoré ohrozuje budúcnosť pláže. Spoločnosť Paramout pri tejto príležitosti zverejnila prvé oficiálne snímku hereckého obsadenia, informoval server deadline.com.

David Hasselhoff, ktorý má už 63 rokov, si v pripravovanom filme tiež zahrá, ale nevie sa zatiaľ, akú úlohu. Film sa začal natáčať vo februári a do kín príde 18. mája budúceho roka.

Americký seriál Pobrežná hliadka (Baywatch) z prostredia plavčíkov v Kalifornii sa vysielal v televízii v rokoch 1989-2001. Jeho najvýznamnejšími predstaviteľmi boli David Hasselhoff a Pamela Anderson. Seriál odštartoval v roku 1989, bol však zrušený hneď v prvý rok vysielania. David Hasselhoff spolu s ďalšími tvorcami a producentami cítil, že seriál má potenciál a presadil, že sa v roku 1991 začal seriál znova vysielať. Na obrazovkách sa udržal desať rokov a získal si svetovú popularitu a zaradil sa medzi najsledovanejšie televízne seriály.

 

Zdroj: čtk, red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 06:53