Sam Heughan v seriáli Cudzinka (Outlander)
StoryEditor

Seriál Cudzinka prichádza na Doma (video)

19.06.2015, 12:00
Zakázaná láska sa končí a TV Doma chystá na leto nový seriál, tentoraz nie turecký. Viac o novinke Cudzinka.

Televízia Doma prinesie v lete nový seriál. Cudzinka (Outlander) štartuje 30. júna a bude sa od utorka do štvrtka o 21:30.

Cudzinka na obrazovkách Doma nahradí tureckú produkciu; romantický seriál Zakázaná láska (Ask-i Memnu/Forbidden Love) sa skončí v závere júna po 158 častiach. Jeho náhradníčka Cudzinka je žánrovo odlišná: pohybuje sa medzi romantickým žánrom, sci-fi, má aj historické a dobrodružné prvky. Výrazne iná bude aj kamera a exteriéry - tento seriál sa natáčal v Škótsku.

Divácku nábehovú krivku bude Cudzinke v lete robiť Hriešny zoznam (The Client List), ktorý pôjde v repríze o 20:30. Cudzinka pôjde prvé dva dni s dvoma časťami za sebou, potom však už len s jednou a TV Doma nasadí na 22:30 romantické filmy (Inga Lindströmová, Emilie Richardsová, Katie Ffordeová).

Stanica Doma už Cudzinku promuje aj vo vysielaní: najskôr mala krátke videá a teraz nasadila dlhšiu upútavku. Sľubuje v nej "neobyčajný príbeh lásky podľa svetového knižného bestselleru". Videá nájdete na konci správy.

Seriál Cudzinka predáva spoločnosť Sony Pictures Television International, ktorá ho predstavila minulú sezónu na veľtrhu v Cannes. Viac informácií.

Cudzinka je seriál o setričke, čo sa ocitne v 18. storočí a jej život je v ohrození. Vzniká pre stanicu Starz, predlohou sú knižné bestsellery Diany Gabaldon. Stanica si už objednala aj druhú sériu, ktorá sa ešte len chystá do vysielania. S prvou sériou získala ocenenia Critics Choice Television a People's Choice Awards a televízia si pochvaľovala zásah ako žien, tak aj mužských divákov.

 

 

O čom je Cudzinka (Outlander)

Žáner: romantický, historický, dobrodružný

Krajina pôvodu: USA (2014 - doteraz)

Herci: Caitriona Balfe, Duncan Lacroix, Gary Lewis, Graham McTavish, Lotte Verbeek, Sam Heughan, Tobias Menzies

Distribútor: Sony Pictures Television International

Počas druhých medových týždňov v Škótsku so svojím manželom po druhej svetovej vojne vkročí zdravotná sestra armády Claire Randallová do kruhu tvoreného starobylými kameňmi a zobúdza sa v roku 1743.

 

 

Upútavka na seriál Cudzinka a "Vášnivé leto 2015" televízie Doma

https://youtu.be/mQqOuoLHT34

https://youtu.be/exosRvJh4i4

https://youtu.be/YRAVIea9sFM

https://youtu.be/ZtLeip4ekqE

https://youtu.be/W5fQ8TKeu5U

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 13:09