Natália Germániová, Zuzana Kronerová a Soňa Norisová v seriáli Dr. Ema. Foto: TV JojTV Joj
StoryEditor

Seriál Dr. Ema prichádza. TV Joj spúšťa kampaň (video)

14.08.2014, 16:00
Televízia Joj prinesie nový seriál, v hlavnej úlohe Soňa Norisová ako doktorka Ema. Pozrite si prvé upútavky.

Televízia Joj začína promovať svoj nový seriál Dr. Ema. V týchto dňoch spúšťa kampaň vo vysielaní.

V upútavkách predstavuje hlavné herecké predstaviteľky (Soňa Norisová, Natália Germániová, Zuzana Kronerová) a načrtáva, o čom seriál bude: "Všetko, čo chcete vedieť o mužoch, ženách a ich vzťahoch," hovorí v upútavke Norisová. Podľa TV Joj pôjde to rodinný seriál s tematikou zložitosti ľudských vzťahov, v kampani chce predstaviť tri generácie "silných žien".

"Kampaň sa nakrúcala v priestoroch bytu v Bratislave, v ktorom sa vyrába seriál a bola pod taktovkou kreatívneho oddelenia TV – projektovej režisérky Barbory Kardošovej," popisuje Joj.

Dr. Ema bude mať 14 častí. Termín štartu ani vysielací čas zatiaľ nie sú známe.

Televízia Joj na jeseň pokračuje s Panelákom a chystá dva nové projekty do prime-timu. Pozrite si kompletný prehľad, aká bude jeseň na Joj.

Z akvizícii sa na kanáloch skupiny Joj na jeseň objavia premiéry ako 24: Live Another Day, King & Maxwellová (King & Maxwell), No Limit a nové časti viacerých seriálov, ktoré už vysiela. Prečítajte si viac v správe 3 nové seriály, ktoré uvidíme na Slovensku.

O seriáli Dr. Ema

Žáner: rodinný

Štart vysielania: september 2014, vysielanie raz týždenne

Réžia: Roman Fábian

Autorka námetu a scenára: Kristína Cibulková v spolupráci so scenáristickým tímom

Hrajú: Soňa Norisová, Zuzana Kronerová, Natália Germániová, Zuzana Haasová, Milo Kráľ, Pavel Višňovský

Doktorku Emu Liškovú (Soňa Norisová) navštevuje mnoho klientov. Poznajú ju nielen ako skvelú psychologičku, ale aj ako autorku článkov v známom ženskom časopise, v ktorom ozrejmuje vzťahy cez ženský pohľad na vec. Klienti prichádzajú za Emou riešiť svoje problémy týkajúce sa rodiny, vzťahov, starostí s dospievajúcimi deťmi, jednoducho so všetkým, s čím sa môže stretnúť každý z nás. Rozoberaný problém uvidia televízni diváci z niekoľkých pohľadov.

Ema rieši problém ako profesionál, jej mama Hela ( Zuzana Kronerová ) všetko posudzuje zdravým sedliackym rozumom. Zaujímavý je aj pohľad samotných klientov psychologickej poradne, ktorí vďaka doktorke Eme prichádzajú na to, kde robia chyby a riešia ich spôsobom im vlastným.

V seriáli budeme sledovať aj Emin súkromný život, ktorý vôbec nie je jednoduchý. Tak, ako dokáže pomôcť ostatným, o záchranu svojho vzťahu musí krvopotne bojovať. Okrem jej partnera Tomáša (Milo Kráľ) sa divák stretne s jej dospievajúcou dcérou Simonou ( Natália Germániová ) a temperamentnou matkou Helou, s jej životným nadhľadom a neopakovateľným humorom.

Eminu najlepšiu kamarátku, bývalú spolužiačku a šéfredaktorku ženského časopisu Táňu hrá Zuzana Haasová.

http://youtu.be/qYCzYAUX_sM

http://youtu.be/jVWKCtO5Euw

http://youtu.be/jwzLq_lLZ5Y

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 12:37