Klan
StoryEditor

Seriál Klan pôjde na Joj od 1. septembra

09.08.2013, 14:58
Herci Kristína Svarinská a Patrik Vyskočil sa objavia v novom seriáli už čoskoro. Na začiatok chystá televízia celovečerný pilotný film. Pozrite si upútavku a podrobnosti.

Televízia Joj v programových plánoch odhalila, kedy začína vysielať nový romantický seriál Klan. Bude to v nedeľu 1. septembra o 20:20.

Na prvý nedeľný septembrový večer chystá Joj celovečerný pilotný film. Potom sa Klan presunie do svojho stabilného vysielacieho okna; bude chodiť od pondelka do piatka o 18:00. Stanica to potvrdila na svojom webe.

Klan vznikol podľa licencovaného formátu spoločnosti FremantleMedia The Clan. Tá ho prvýkrát predstavila v roku 2011 na veľtrhu v Cannes. Vytvorila a produkovala ho pre chorvátsku RTL, ktorá ho vysielala denne. Do slovenskej podoby ho adaptoval Andy Kraus, ktorý sa podpísal pod najdlšie vysielaný slovenský denný seriál Jojky Panelák a na konte má i Pod povrchom či Kutyil s.r.o. Prečítajte si viac o seriálových novinkách Joj Klan a Dedičstvo.

Joj do vysielania nasadila aj promokampaň:

O čom je Klan
(zdroj: anotácia TV Joj)

romantický seriál, SR 2013

réžia: R. Fábian, L. Hanulák, V. Fischer

hrajú: Kristína Svarinská, Patrik Vyskočil, Ľubomír Paulovič, Dagmar Bruckmayerová, Dana Košická, Michal Nemtuda, Zuzana Mauréry, Juraj Rašla, Juraj Ďuriš, Ivan  Krúpa a ďalší

Celosvetovo úspešný romantický  seriál Klan je adaptáciou romantického seriálu Ruža vjetrova, ktorý  už dve sezóny úspešne vysiela chorvátska televízia RTL.

Láska. Bohatstvo. Nenávisť. Dve znepriatelené rodiny Hodákovcov a Matošovcov spája jediná vec - láska dvoch mladých ľudí, Mareka a Inéz, ktorých od seba neodlúči ani ich pôvod. Znepriatelené  rodinné klany už ani nemôžu byť väčšmi odlišné, no svadba detí ich spojí aj proti ich vôli.

Marek Hodák, prvorodený syn vplyvného veľkopodnikateľa, zachráni život topiacej sa Inéz v rozbúrenom mori a ich stretnutie vyústi do ľúbostného vzťahu. Po roku Marek a Inéz plánujú svadbu. Aj keď sa Inéz trocha obáva Marekovej rodiny, ktorá nemá najlepšiu povesť, na spoločný život s Marekom sa teší. Marekova rodina však Matošovcami opovrhuje, lebo nedosahujú úroveň, akú by si Marek zaslúžil. Nechutné konflikty oboch rodín Inéz vystrašia a preto nahovorí Mareka, aby ich svadba bola tajná a bez účasti rodiny.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 02:45