Noah Wyle v seriáli Lovci pokladov (The Librarians). Foto: MarkízaMarkíza
StoryEditor

Seriál Lovci pokladov prichádza na Markízu (video)

07.07.2015, 13:38
Televízia Markíza avizuje slovenskú premiéru. Flynn Carsen sa vracia v novom seriáli, prečítajte si o tom viac.

Letné obdobie, typické vačším podielom zahraničných seriálov, prinesie ďalšiu novinku. V zaujímavom čase čiastočne zasahujúcom do prime-timu už dnes na Markíze odštartuje seriál Lovci pokladov (The Librarians).

Lovci pokladov dostanú v programe miesto o 21:40, kde sa budú po Mušketieroch (The Musketeers) vysielať vždy v utorok a vo štvrtok. K dispozícii je desať častí.

Americká novinka vychádza z filmovej trilógie o Flynnovi Carsenovi. Rovnako ako filmy aj seriál je o tajnej organizácii, ktorá má dočinenia s tajomnom a magickými artefaktmi skrytými okolo nás. V seriáli si zahrá aj Noah Wyle, takisto je jeho výkonným producentom.

Lovcov pokladov získala Markíza od menšej distribučnej spoločnosti Electric Entertainment. Svetovým predajcom sa predstavili na jeseň minulého roka na veľtrhu MIPCOM 2014.

Lovci pokladov vznikajú na objednávku americkej káblovej stanice TNT. Markíza v prezentácii pre inzerentov uvádza, že v zámorí "odštartoval ako druhý najúspešnejší nový seriál amerických kábloviek minulého roku". TNT plánuje aj druhú sériu.

O čom sú Lovci pokladov (The Librarians)

Dobrodružný fantazijný seriál, USA, 2014-2015

Herci: Rebecca Romijn, Christian Kane, Lindy Booth, John Kim

Vysielanie na TV Markíza: od 7. júla 2015 vždy v utorok a štvrtok o 21:40

The Librarians sú starodávna organizácia sídliaca hlboko pod Metropolitnou knižnicou v New Yorku, ktorej poslaním je chrániť a vyhľadávať mocné a cenné artefakty z celého sveta. V ich depozitári sa nachádza napr. Archa dohovoru, Kopija osudu, Judášov kalich či meč Excalibur. Iba človek oplývajúci zvláštnymi schopnosťami môže niesť zodpovednosť za ochranu a zhromažďovanie artefaktov nadpozemskej hodnoty, ba čo viac, musí zabrániť, aby nepadli do nesprávnych rúk. (zdroj: reklamná brožúra TV Markíza)

 

Upútavka TV Markíza:

https://youtu.be/xp7QV771NOw

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 13:11