Seriál Rok koňa. Foto: TV JojTV Joj
StoryEditor

Seriál Rok koňa prichádza, TV Joj spúšťa kampaň (video)

27.11.2014, 14:30
Vo vysielaní televízie Joj sa čoskoro objaví prvá séria upútavok na Rok koňa. Pozrite si ich a prečítajte si viac o seriáli.

Televízia Joj sa pripravuje na štart nového slovenského seriálu Rok koňa. Vo vysielaní sa v nedeľu objaví prvá fáza kampane (videá nájdete na konci tejto správy).

Joj začne seriál teasovať videami s koňmi a prírodou - bez toho, aby priamo povedala, že ide o Rok koňa. "Minulosť ťa dobehne," hovorí upútavkový hlas.

Presný štart Roku koňa nie je známy, malo by to byť začiatkom roka 2015.

Rok koňa je romantický rodinný seriál s prvkami dobrodružstva. Divákov má podľa Joj zaujať silná romantická lovestory, tajomstvo z minulost ako zdroj emócií, príbeh odzrkadľujúci slovenskú realitu, humor, a romantizujúce dejové línie. Natáča sa od júna, má byť výpravný s prevahou exteriérových scén. Stojí za ním kreatívna producentka Danica Haláková, ktorá v minulosti pripravovala markizácke Búrlivé víno. Pozrite si prvé zábery zo seriálu.

Prečítajte si tiež:

O čom je Rok koňa
(zdroj: TV Joj)

Utajený zločin z konca druhej svetovej vojny a sa odohráva v pozadí veľkej ságy zbohatlíckej rodiny Závodských a potomkov starého rodu Karpatských Nemcov - Holzmannovcov. Jeho postupné odhaľovanie tvorí spolu s láskou hlavnú dramatickú os príbehu. Odtajnenie prichádza až po rokoch a to vďaka láske vnuka majiteľa statku - Adama Závodského - a vnučky zavraždených Holzmannovcov - Hany. Príbeh, ktorého korene sú ukryté hlboko v temných vodách minulosti, sa odohráva dnes a jeho protagonisti sú nám všetkým povedomí...

Žáner: romantický rodinný seriál

Hrajú: Leopold Haverl, Anna Javorková, Ivan Romančík, Marko Igonda, Alena Ďuránová, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Pavel Višňovský, Eva Landlová, Robo Halák, Ivan Vojtek, Martin Šalacha, Juraj Ďuriš

Kreatívna producentka: Danica Haláková

Výkonný producent: Palo Polner

Réžia: Braňo Mišík

http://youtu.be/RrG6GfaYpLg

http://youtu.be/6wCZujwCLto

http://youtu.be/tYQgsccXKwo

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 01:16