Taxi Brooklyn. Foto: TV JojTV Joj
StoryEditor

Seriály Taxi Brooklyn a Kuriér II. prichádzajú na Joj (video)

30.06.2015, 10:11
Nový seriál podľa filmovej predlohy Taxi a Kuriér s premiérovou druhou sériou. TV Joj spúšťa akvizičné novinky.

Joj prechádza do letného režimu a v hlavnom večernom čase bude mať zahraničné seriály. Už dnes štartuje Kuriér (Transporter: The Series) s premiérovou druhou sériou a novinka Taxi Brooklyn.

Kuriér sa bude vysielať vždy v utorok a štvrtok o 20:30, Taxi Brooklyn naňho nadviaže o 21:40.

V oboch prípadoch ide o koprodukčné seriály inšpirované filmami. Taxi Brooklyn vznikol podľa filmovej série "Taxi" Luca Bessona v jeho produkčnej spoločnosti a práva kúpila napríklad aj americká NBC. Na jej obrazovkách seriál odštartoval minulé leto, sledovanosť sa hýbala okolo priemeru stanice. Druhú sériu si už NBC neobjednala. Pozrite si krivku.

Na európske trhy distribuuje Taxi Brooklyn spoločnosť EuropaCorp a predajcom ho predstavila na jar minulého roka na veľtrhu v Cannes. Showrunnerom seriálu je Gary Scott Thompson (Las Vegas: Kasíno/Las Vegas, Rýchlo a zbesilo/The Fast and the Furious).

 

Taxi Brooklyn

O čom je: Newyorský taxikár francúzskeho pôvodu vytvoril zvláštne partnerstvo s odhodlanou detektívkou. Je jej neoficiálnym pomocníkom a poskytuje jej cenné informácie z ulice. Seriál vznikol na motívy filmov Taxi od Luca Bessona.

Žáner: policajný, akčný, komediálny

Krajina pôvodu: Francúzsko (2014)

Herci: Ally Walker, Chyler Leigh, Jacky Ido, Jennifer Esposito

Distribútor: EuropaCorp

Čo na to Stratégie: Dobrá značka - seriál môže zaujať divákov, ktorí si obľúbili filmy z "taxi" série. Spracovanie je blízke kriminálkam, aké zvykli fungovať na Joj a Pluske.

 

Upútavky na letné seriálové akvizície TV Joj:

https://youtu.be/eOk0Mk3CdNw

https://youtu.be/EAUhTpBQ_sQ

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 00:44