Simpsonovci (The Simpsons)
StoryEditor

Simpsonovci pochovali jednu z postáv

29.09.2014, 11:03
Upozorňujeme, že správa prezrádza informácie z deja Simpsonovcov.

Včera v zámorí odštartovala nová séria Simpsonovcov a ako avizovali tvorcovia, zomrela jedna z postavičiek. Dohady médií a seriálovej komunity sa nepotvrdili a napokon nezomrel klaun Krusty, ale jeho otec, rabín Hyman Krustofsky.

Informáciu o smrti jedného z obyvateľov Springfieldu naznačili tvorcovia už pred rokom, keď showrunner Al Jean povedal, že to bude postava, za ktorú získal jej dabingový hlas cenu Emmy. Odvtedy sa šírili dohady, najčastejším tipom bol Krusty.

"Nechcel som jednu vec: aby boli ľudia sklamaní. Riešenie malo byť logickou odpoveďou na indície, ktoré sme poskytli. Chcel som sa uistiť, že ľudia budú vedieť, že sa pokúšame o emotívnu epizódu, v ktorej ktosi príde o otca," povedal Al Jean pre The Hollywood Reporter. Jednou z indícií mal byť názov epizódy - Clown in the Dumps (Klaun na dne). Jean si myslí, že fanúšikovia po odhalení nebudú sklamaní.

Rabín Krustofsky sa počas vysielania Simpsonovcov objavil v siedmich epizódach, prvýkrát v roku 1991 v epizóde "Like Father, Like Clown" v 3. sezóne. Potom mal takmer osemročnú prestávku. Hlas mu prepožičal Jackie Mason.

Čo na to Stratégie
Simpsonovci vyškrtli postavu, ktorá mala v seriáli dlhoročné pauzy a nikoho vtedy nezaujímalo, kam zmizla. Takže veľa kriku pre nič. Môžeme len zablahoželať tvorcom, že aj po 25 rokoch na obrazovkách vedia okolo Simpsonovcov urobiť rozruch. Mediálna pozornosť venovaná koncu jednej postavičky v seriáli bola obdivuhodne široká. A v konečnom dôsledku sme radi, že nezomrel Krusty.

http://youtu.be/BxgLA7HjzVk

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 06:30