StoryEditor

Sitcom V háji pokračuje, kúpil ho "bulvár"

03.04.2013, 11:51
Internetový seriál už "nevysiela" TV SME, ale Telkáč.TV.

Pôvodne bol internetový formát pod názvom „SME v háji“ uverejňovaný v rámci platformy TV SME ako situačná komédia z novinárskeho prostredia. Po siedmich dieloch sa však Sme.sk nedohodlo s dodávateľom programu na podmienkach pokračovania. Dnes už patrí tento formát do portfólia Topky.sk.

 

Novovznikajúca platforma Telkáč.TV teda aktuálne pripravuje pokračovanie situačnej komédie s názvom „V háji“. Najnovšiu epizódu návštevníci nájdu na Topkách, čomu zodpovedá obsah prvého dielu s námetom „Kúpil nás bulvár“.

 

 „Chceme našim používateľom priniesť viac zábavného a unikátneho video-obsahu. Zároveň ich takto motivujeme k tomu, aby na našich stránkach trávili viac času. Seriál V háji nie je novinkou, doteraz bolo na internete sprístupnených sedem dielov, na ktoré náš pilotný diel ideovo nadväzuje. Veríme, že si seriál vďaka svojmu zábavného obsahu a obľúbeným hercom získa ešte viac stabilných priaznivcov,“ povedala Janka Zvaríková, produktová manažérka Telkáč.TV.

 

Obsah sitcomu sa odohráva v prostredí personálne podvyživenej redakcie kultúrnej prílohy spravodajského portálu Topky.sk, ktorá je určená pre smotánku a elitu s mätúcim názvom „HIGH“.

Diely budú pribúdať na týždennej periodicite a jeden diel bude mať dĺžku približne 5 minút.

Prípravu komediálneho seriálu zabezpečuje scenárista Jozef Koleják, kameraman Mário Ondriš, režisérka Marta Ferencová a producentka Michaela Čobejová, ktorá je zároveň aj jednou z protagonistiek seriálu. Spolu s Richardom Stankem a Ľubošom Kostelným stvárňujú novinárov, ktorých permanentný stav a životnú situáciu naznačuje samotný názov seriálu.

 

Pilotná epizóda je uverejnená od dnešného dňa (3. apríla) na spravodajskom portáli Topky.sk.

Zdroj: mia

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 14:34