StoryEditor

Stanica PLUS sa mení, pozrite si promo video

15.11.2013, 11:01
S novým logom a celkovým konceptom začne PLUSka vysielať už v nedeľu. Pozrite si vizuály a promo trailer s novou grafikou.

Stanica PLUS prešla kompletným grafickým liftingom. S novou staničnou grafikou, upútavkami a logom štartuje už túto nedeľu (17. novembra 2013) skoro ráno.

"Okamih uvedenia progresívneho dizajnu dáva konkurencii jasný signál, že stanica PLUS viac nepatrí medzi malé televízie. Jej ambície sú v tejto chvíli rozhodne vyššie," povedal programový manažér pre stanice PLUS a WAU TV Jozef Gogola.

 

(Pozrite si oficiálny promo trailer "vynovenej" PLUSky vo videu pod správou.)

 

Vynovená PLUSka chce podľa predstaviteľov televízie vstúpiť do novej televíznej sezóny 2014 "pripravená obhájiť pozíciu jednotky medzi malými stanicami a zaujať tak miesto plnohodnotnej alternatívy k ostatným televíziám, vrátane tých najväčších." Tím grafických dizajnérov dnes pri predstavení novej grafiky vysvetľovali úmysel televízie dosiahnuť rovnocenné postavenie všetkých kanálov JOJ Group.

 

Dominantným motívom novej grafiky je sklenená črepina, nové logo vychádza z pôvodného a vyznačuje sa ostrými hranami a kosými uhlami: "Každá línia, ostré hrany a kosé uhly logo dynamizujú, odtiene zelenej farby mu dodávajú sviežosť a guráž," povedal jeho autor Jakub Jurášek. "Nová staničná grafika PLUS 2013 má moderný vzhľad, je mladistvá a pripravená zasiahnuť mladého dynamického divák," doplnil šéfdizajnér Dalibor Hriadeľ.

(Ukážky vizuálov pod správou.)

 

Claim PLUSky “Keď chceš viac” zostáva pôvodný z roku 2011. PLUSka tak má byť alternatívou k ostatným staniciam, vysielať "viac filmov, seriálov, dokumentov či svetových hviezd" a necieliť len na mužov: "Nová grafika PLUSky spája mužský drive a ženskú atraktivitu."

 

 

 

Stanica PLUS sa bude aj v roku 2014 programovo profilovať ako televízia s prémiovými akvizičnými seriálmi (C.S.I., Simpsonovci), dokumentmi (Letecké katastrofy) či domácimi seriálmi (Profesionáli a Mafstory). (Viac informácií v samostatnej správe.)

V novej sezóne nebude chýbať ani americký X Factor (ktorého TV JOJ doplní o premiérovú slovenskú verziu už čoskoro).

http://youtu.be/dwfNGtJMnck

Zdroj: mia

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 07:04