StoryEditor

Svetová premiéra: Takto vyzerá nový magazín Evita

23.04.2015, 10:23
Nový časopis pre ženy vychádza v pondelok, Evita však už teraz ukázala titulku. Pozrite si ju.

Nový lifestylový magazín Evita prichádza. V predaji bude od pondelka 27. apríla. Evita však už teraz ukázala čitateľkám, na čo sa môžu tešiť. Na svojom Facebooku zverejnila úplne prvú titulku.

V prvom čísle bude okrem iného rozhovor so samotnou Evitou, ktorý s ňou exkluzívne robil jej partner. Titulka upozorňuje tiež na témy "13 vecí, ktoré by ste mali vedieť o sexe", "13 zlozvykov, ktoré netušíte, že máte", "prečo sme generácia, ktorá len tak ľahko neotehotnie" alebo skutočný príbeh.

Mesačník Evita bude vychádzať vo vydavateľstve MAFRA Slovakia. Ponúkne zaujímavé čítanie na 148 stranách za stánkovú cenu 2,40 eur. "Teším sa, že tvoríme časopis pre ženy, ktoré robia všetko pre to, aby boli spokojné," prihovára sa Evita Urbaníková.

Časopis sa už teraz dá predplatiť - a to za zvýhodnenú cenu 24 eur za rok. Neváhajte a zabezpečte si prvé a všetky ďalšie vydania prvého ročníka za exkluzívnu cenu predplatného na webe eshop.hnonline.sk.

Svetová premiéra! Evita prichádza do stánkov už v pondelok! Ak sa Vám páči naša prvá titulka, pošlite ju všetkým priateľom :)

Posted by EVITA magazín on Thursday, April 23, 2015

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

Zdroj: red, ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 07:21