StoryEditor

TA3 oslavuje 12 rokov

26.09.2013, 16:13
Televízia spustila narodeninovú imidžovú kampaň a programové novinky.

Televízia spustila narodeninovú imidžovú kampaň a programové novinky.

Televízia TA3 oslavuje v týchto dňoch 12 rokov pôsobenia na slovenskom mediálnom trhu a pri tej príležitosti spustila imidžovú kampaň a programové novinky. 

„Televízia TA3 sa za 12 rokov svojho vysielania vypracovala na celoplošné mienkotvorné médium. Sme pre divákov voľbou číslo 1 pri každej kľúčovej udalosti doma i vo svete aj preto, že ako jediní vysielame naživo a v reálnom čase,“ hodnotí Martin Ilavský, generálny riaditeľ TA3. 

Na jar TA3 predĺžila svoje vysielanie o dve hodiny denne a krátko na to spustila aj digitálne terestriálne vysielanie, čím sa stala celoplošnou televíziou. "Naše najaktuálnejšie domáce a zahraničné spravodajstvo si tak môžu pozrieť diváci na celom Slovensku. A to len potvrdzuje našu pozíciu lídra televízneho spravodajstva,“ dodáva Martin Ilavský.

 

Narodeninová kampaň

Televízia TA3  pri príležitosti svojho 12. výročia v kampani rekapituluje uplynulé kľúčové udalosti doma i v zahraničí a avizuje dôležité udalosti, ktoré Slovensko čakajú v najbližšej dobe a sú dôležité z hľadiska spravodajskej televízie. "To všetko v číselnom kontexte spolu s našim výročím." Ide o mesačnú outdoorovú billboardovú kampaň, doplnenú o  vo vysielaní.

 

Jesenné novinky na TA3

TA3 upravila predpoveď počasia - okrem nového vizuálu ku grafickej predpovedi postupne pribudne k rannému aj večerné moderované počasie.  

Tvárou relácie  Showbiz sa od septembra stala módna publicistka Emma Tekelyová, ktorá s novým podtitulom relácie „Móda – trendy – životný štýl“ rozšírila aj spektrum jej tém.

Tím tvorcov diskusnej relácie Rozhovory cez polnoc posilnil Norbert Dolinský, ktorý bude striedavo s Pavlom Kirinovičom sprevádzať divákov nielen nočnou talkshow, ale aj Dobrými správami.

Formu zmenila relácia Portrét. Katrin Lengyelová ju posunula viac k dokumentárnemu žánru, v ktorom chce osobnosti predstavovať nielen v ich autentickom prostredí, ale aj cez výpovede ľudí a udalosti, ktoré ich ovplyvnili.

Novinkou TA3 je aj mesačník zo sveta opery Bravo!.

 

Jesennému spravodajstvu na TA3 budú okrem aktuálnych udalostí dominovať aj Voľby do Vyšších územných celkov, počas ktorých bude televízia TA3 prinášať živé vysielanie zo všetkých regiónov Slovenska.

 

Zdroj: mia

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 07:15