Feriha
StoryEditor

Telenovela Feriha prichádza na Doma (video)

29.07.2014, 09:20
Na TV Doma pôjde nová turecká telenovela Feriha. Nahradí seriál Fatmagul. Vieme o nej viac: herci, epizódy, počet častí, kedy sa bude vysielať.

Televízia Doma pripravuje novinku: už čoskoro začne v slovenskej premiére vysielať seriál Feriha. Už teraz naňho upozorňuje v krátkych upútavkách: "Chudobná vo svete bohatých," hovorí v nich.

Feriha odštartuje v auguste. Vo štvrtok 14. augusta prinesie Doma vyvrcholenie seriálu Fatmagul a práve Feriha ho ďalší týždeň nahradí: bude sa teda vysielať od pondelka do štvrtka od 21:30 s dvoma časťami za sebou.

Feriha dostane silné programové okno, v ktorom televízii Doma turecké seriály fungujú. Fatmagul je aktuálne najsledovanejší program stanice, minulý týždeň obsadil všetkých osem najvyšších priečok v jej toprebríčku. V reklamne zaujímavej cieľovej skupine 12- až 54-ročných ľudí si ho pozrelo okolo 50 až 60 tisíc divákov, trhové podiely sa hýbali od 5,3 do 9,2 %.

Feriha je turecký romantický seriál. Má takmer 70 dvojhodinových epizód, čo televízii Doma vydrží viac než štyri mesiace. Podľa oficiálneho materiálu televízie Doma je "o mladej žene a živote medzi chudobou a bohatstvom. Rodina sa na ňu spolieha a verí v jej úspech, ale cesta za šťastím je plná lží..." Prečítajte si podrobnosti nižšie.

Televízia Doma už začala seriál propagovať nielen vo vysielaní, ale zriadila mu aj oficiálnu fanúšikovskú stránku na Facebooku - facebook.com/ferihatvdoma. Čoskoro pribudne sekcia na webe televízie Doma.

Feriha (Adini Feriha Koydum)

O čom je: Feriha je dcéra domovníka a upratovačky. Keď dostane štipendium na vysokú školu, vydáva sa za niekoho, kým v skutočnosti nie je.Do jej života totiž vstúpi najpopulárnejší chlapec na škole – bohatýa charizmatický Emir a ona je pre neho žena ako z rozprávky: krásna, úprimná, inteligentná a bohatá. Bude aj v tomto prípade platiť, že lož má krátke nohy a vypláva skutočná pravda na povrch?

Žáner: telenovela/romantický seriál

Krajina pôvodu: Turecko (2011-2012)

Herci: Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy, Vahide Gördüm, Metin Çekmez, Deniz Uğur, Ceyda Ateş a ďalší

http://youtu.be/Lz67vompVhU

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 12:42