StoryEditor

Telenovela Víťazstvo lásky prichádza na Doma (video)

27.01.2015, 14:59
Herci známi z iných latinskoamerických telenoviel sú späť, TV Doma prináša seriál Víťazstvo lásky. Všetky informácie a upútavka.

Na Doma prichádza ďalší latinskoamerický seriál. Od 2. februára pôjde vždy cez pracovné dni popoludní premiérová telenovela Víťazstvo lásky (Triunfo del Amor / Triumph of Love).

Víťazstvo lásky nahradí na TV Doma Skrytú vášeň, bude sa teda vysielať od pondelka do piatka o 14:00 s dvoma časťami za sebou.

Televízia už do vysielania nasadila upútavku (nájdete ju na konci tejto správy) a založila fanúšikovskú skupinu na Facebooku.

V novom seriáli na Doma si zahrajú herci známi z iných telenoviel - Victoria Ruffo (Jednoducho Mária / Simplemente María)Maite Perroni či William Levy (Nespútaný anjel / Cuidado con el ángel). "Víťazstvo lásky je remakeom úspešnej telenovely Právo na lásku, ktorá na Slovensku trhala rekordy sledovanosti v uplynulom desaťročí," tvrdí televízia v prezentácii pre zadávateľov reklamy.

Víťazstvo lásky má 172 epizód, ktoré vznikli v rokoch 2010 a 2011. V domácom Mexiku mal seriál pri premiére výbornú sledovanosť - pozerávali ho v každej piatej domácnosti. Na stanici Canal de las Estrellas dosahoval sledovanosť 3,1 milióna domácností (rating 22,7 %) a oproti hlavnému konkurentovi mal vyše 2-násobný náskok. Väčšinu, až 64 % divákov tvorili ženy. Seriál bol silný vo vekovej skupine 20- až 49-ročných ľudí, ktorí tvorili až polovicu diváckej základne. Ďalších 28 % boli mladí do 19 rokov a zvyšných 22 % diváci nad 50 rokov.

O čom je Víťazstvo lásky (Triunfo del Amor / Triumph of Love)

Krajina pôvodu: Mexiko (2010-2011)

Vysielanie na Doma: Vždy v pondelok až piatok o 14:00 dve časti za sebou. Od pondelka 2. februára 2015

Herci: Victoria Ruffo, Daniela Romo, Maite Perroni, William Levy, Diego Olivera, Osvaldo Ríos, Guillermo Garcia Cantú, Pablo Montero, Dominika Paleta, Carmen Salinas, Cuauhtémoc Blanco

O čom je seriál: Victoria je jednou z najrešpektovanejších módnych návrhárok v Mexiku. Za manžela má slávneho herca, vychovala dve deti... Navonok to vyzerá, že je skutočne úspešnou ženou, ale cesta na vrchol nebola ľahká. V mladosti pracovala ako slúžka u náboženskej fanatičky Bernardy. Zaľúbila sa do jej syna Junana Pabla, otehotnela a Bernadrda ju vyhodila z domu. Úplne osamelá porodila dcéru. O tri roky neskôr však skončila v nemocnici a jej dcérka sa stratila a skončila v sirotinci. Odvtedy ju Victoria neprestajne hľadá

Slovenské logo seriálu:

Upútavka TV Doma:

http://youtu.be/7_gJIo-jDk4

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 14:14