StoryEditor

V pridelení frekvencií Rádia VIVA nenašli pochybenie ani poslanci

29.11.2012, 13:23
Podnet na preskúmanie zákonnosti rozhodnutia Rady pre vysielanie a retransmisiu odložila Generálna prokuratúra SR ako neopodstatnený. Pridelenie frekvencií novému projektu Info Rádio bolo v súlade so zákonom.

Podnet na preskúmanie zákonnosti rozhodnutia Rady pre vysielanie a retransmisiu odložila Generálna prokuratúra SR ako neopodstatnený.

Po tohtoročnom jarnom výberovom konaní sa spoločnosť VIVA PRODUCTION HOUSE, s.r.o., neúspešný uchádzač o frekvencie, na ktorých do decembra 2013 vysiela Rádio VIVA, obrátila s podnetom na preskúmanie zákonnosti rozhodnutia Rady pre vysielanie a retransmisiu na Generálnu prokuratúru SR. Podnet Generálna prokuratúra SR odložila ako neopodstatnený a v septembri vo svojom stanovisku Rade oznámila, že pridelenie frekvencií novému projektu Info Rádio bolo v súlade so zákonom. 

 

Stanovisko prokuratúry včera prerokoval aj Výbor NRSR pre kultúru a média, ktorý v Rade pre vysielanie a retransmisiu vykonával po výberovom konaní na obsadenie frekvencií Rádia VIVA poslanecký prieskum. Po oboznámení sa so stanoviskom Generálnej prokuratúry Výbor NRSR pre kultúru a médiá poslanecký prieskum v Rade ukončil.

Zdroj: Stratégie

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 12:51