Panelák. Foto: TV JojTV Joj
StoryEditor

Vdova, Kukátko, Ochrancovia: Veľký prehľad noviniek Joj na rok 2014

19.11.2013, 13:00
Nielen vynovený vtipnejší Panelák a X Factor. Pozrite sa, aké vlastné seriály a šou chystá televízia Joj na budúci rok.

Televízia Joj chystá na rok 2014 niekoľko projektov vlastnej tvorby. Aktuálne ich prezentuje zadávateľom reklamy. Reklamným klientom majú projekty vlastnej tvorby ponúknuť "efektívne možnosti" ich prezentácie.

"Silné pôvodné projekty budú tvoriť základ programovej ponuky skupiny Joj Group, najmä hlavnej stanice TV Joj, aj v nadchádzajúcej televíznej sezóne," tvrdí. Sľubuje väčší priestor pre oddychové a zábavné žánre.

Stratégie prinášajú výber z highlightov vlastnej tvorby kanálov Joj.

Výpravná šou:

X Factor - licencovaná spevácka súťaž od FremantleMedia prvýkrát v lokálnej slovenskej verzii. Prečítajte si o nej viac a pozrite si prvú upútavku.

Seriály:

Panelák - V novej sérii diváci podľa Joj uvidia menej dramatických a viac komediálnych liniek. "Panelák však nebude len divácky atraktívnejší, ale zmení sa aj vizuálne - bude sa odohrávať v novej scéne." Podrobnosti o Paneláku 2014.

Vdova - seriál o žene, ktorá musí splácať dlhy svojho manžela a namočí sa do sveta organizovaného zločinu. Vzniká podľa holandského formátu, ktorý lokalizovali aj v USA, Poľsku či Rusku. V hlavnej úlohe Michaela Čobejová. Prečítajte si detaily o Vdove (predtým pracovný názov Tajomstvo rodiny).

Profesionáli sa vrátia s novými časťami, zahrá si v nich aj Peter Marcin. Viac o návrate Profesionálov.

Kukátko - "Nový situačný sitkom, v ktorom sa predstavia všetky populárne tváre úspešného projektu Partička – Polnišová, Latinák, Miezga, Jakab, Kemka a pribudnú nové. Dve sociálne odlišné rodiny bývajú na tom istom poschodí jedného domu. Vedľa seba sa tak odohrávajú vždy dve paralelné dejové linky, ktoré sa podobne ako v sitcome navzájom prepájajú. Funciu rozprávača plní režisér Dano Dangl, ktorý ”svojvoľne” dej zastavuje a mení, čo vyvoláva mnohé nečakané a komické situácie," uvádza Joj v anotácii.

Relácie:

Ochrancovia sú spin-off Súdnej siene a podľa Joj majú ambíciu nahradiť ju v access prime. "Tím mediátorov sa každý deň zaoberá novým civilným prípadom, ktorého aktéri sa rozhodli nájsť mimosúdnu dohodu. Spory rozvádzajúcich sa manželov, nespokojných dedičov či rozhádaných susedov sa však na rozdiel od súdneho procesu nekončia rozsudkom ale zväčša dohodou," uvádza anotácia.

Nové bývanie 2014. Pokračovanie relácie s Vladom Voštinárom. "Po krátkej prestávke sa vráti s novými, vylepšenými epizódami. V novej sérii tvorcovia obohatia reláciu o nové prvky a vytvoria väčší priestor pre klientov a ich produkty," sľubuje stanica.

Nákupné maniačky - prvá relácia Wau pokračuje aj v roku 2014, majú pribudnúť "nové prvky".

Svet zázrakov - relácia televízie Plus pokračuje v týždennej periodicite aj budúci rok

V štádiu príprav sú tiež ďalšie tituly: podľa Nového Času napríklad pokračovanie Susedov alebo komediálny seriál s pracovným názvom Doktorka Ema. V oboch sa uvažuje o angažovaní Petra Marcina.

Stanice Joj na rok 2014 nakúpili aj niekoľko akvizícií. Bude napríklad disneyovka Neskrotná (Brave), komiksoví The Avengers a ďalšie premiéry. Prečítajte si, aké zahraničné filmy a seriály kúpila Joj a tiež podrobnosti o pripravovaných seriáloch Dracula, Hannibal a Devious Maids.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 01:43